Infotunnit

Infotunnit ovat Music Finlandin kaikille avoimia, tunnin mittaisia webinaareja, joissa pureudutaan asiantuntijan opastuksella puheenaiheena olevaan teemaan. Tällä sivulla voit katsella tähän mennessä järjestämiämme infotunteja tallenteina.

Music Finlandin infotunti: Music Finlandin vientituet

Music Finlandin vientituet ovat uudistuneet. Järjestimme vientituistamme 15.11. infotunnin, jossa asiakkaat saivat esittää kysymyksiä tukiin liittyen.


Music Finlandin infotunti: International Playlist Pitching

Miten esittelet musiikkiasi soittolistojen kuraattoreille ja millä tavoilla suoratoistopalveluiden algoritmeihin voi vaikuttaa? Music Finlandin infotunnilla tutustutaan erilaisiin soittolistoihin ja suoratoistopalveluihin Chris Cooken johdolla.


Music Finlandin infotunti: International Rights Collection

Miten oikeudet ja rojaltit liikkuvat kansainvälisillä markkinoilla? Mitä tekijänoikeuksien näkökulmasta tulisi ottaa huomioon kansainvälisillä markkinoilla toimiessa? Infotunnilla Chris Cooke kertoo rojalteista ja oikeuksienhallinnasta kansainvälisestä näkökulmasta tarkasteltuna.


Music Finlandin infotunti: Miten teen kansainvälistymissuunnitelmani?

Mitä kansainvälistymissuunnitelmaa laatiessa tulisi ottaa huomioon ja mistä kansainvälistymissuunnitelma koostuu? Tutustu kansainvälistymissuunnitelman laatimisen perusteisiin oheisen videon avulla. Huomioithan, että videon alusta on jäänyt pieni osa webinaarin alkua pois ja se alkaa osittain kesken.


Music Finlandin infotunti: Brexit

Minkälaisia vaikutuksia Brexitillä on Britanniaan suuntaavalle musiikinviejälle? Mitä eroja on live-, äänitys- ja digitaalisen sektorin välillä? Mitä keikkailussa, verotuksessa tai tuotteiden logistiikassa on otettava huomioon? Francine Gorman esittelee tunnin mittaisen webinaarin aikana, mitä Britanniaan suuntaavan musiikinviejän tulee suunnitelmissaan vuodesta 2021 lähtien huomioida.


Lue lisää aiheesta Francine Gormanin koostaman linkkilistan lähteistä.