Vientiartistijalostamo alkaa jälleen tänä vuonna – hae nyt mukaan!

Vuonna 2019 pilotoitu vientiartistijalostamo palaa toiselle kaudelleen tänä keväänä! Music Finlandin Fast Track -kasvuohjelmaan kuuluva vientiartistijalostamo on mentorointi- ja valmennuskokonaisuus kansainvälistä uraa aloittaville tai jo tekeville artistitulokkaille. Vuoden 2021 hakuaika on nyt avoinna!

Vientiartistijalostamon tavoitteena on auttaa osallistujiaan kehittymään artisteina ja lisätä heidän tietämystään ja osaamistaan kansainvälisellä musiikkimarkkinalla. Se on tarkoitettu kansainvälisen uransa alussa oleville artisteille ja yhtyeille – mukaan voivat hakea artistit, joilla on jo yhteistyökumppaneita ja julkaisuja, mutta joiden kansainvälinen ura on vielä kehitysvaiheessa.

Ohjelma lisää osallistujan osaamista ja tietämystä kansainvälisestä musiikkialasta ja auttaa osallistujaa kehittymään artistina. Genrerajoituksia ei ole, mutta vientiartistijalostamon sisällöt painottuvat pop- ja rock-genreihin. Mukaan valitaan tänä vuonna 6–8 artistia tai yhtyettä. Artistijalostamon valinnat tekee Music Finlandin hallituksen asettama valitsijatyöryhmä.

Lue lisää vientiartistijalostamosta täältä ja hae mukaan 12.4. mennessä! Palautteita ja tunnelmia viime syksynä päättyneestä ensimmäisestä kaudesta voit lukea esimerkiksi täältä ja täältä.