Fast Track -ohjelmien haku on avoinna

Haut syksyllä käynnistyviin Fast Track -vientiartistijalostamoon ja -vientistrategiaan sekä tämän vuoden Fast Track -musiikkivientiohjelmaan ovat nyt auenneet! Kaikkien Fast Track -ohjelmien hakuaika on 6.5.–2.6.2019.

Tänä vuonna alkavan Fast Track -kasvuohjelman osiot ovat vientiartistijalostamovientistrategia sekä ensi vuoden alussa käynnistyvä vientiyrityshautomo, jonka haku aukeaa syksyllä 2019.

Fast Track -vientiartistijalostamo on mentorointi- ja valmennuskokonaisuus kansainvälistä uraa aloittaville tai jo tekeville artistitulokkaille ja sen ideana on auttaa osallistujiaan kehittymään artisteina sekä lisätä heidän tietämystään kansainvälisestä musiikkialasta. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu vientiuransa alussa oleville artisteille ja yhtyeille, eikä hakijoille ole genrerajoituksia. Lue lisää ja hae mukaan 2.6. mennessä täältä.

Fast Track -vientistrategia palvelee suomalaisia vientiä tekeviä yrityksiä, jotka tähtäävät kansainväliseen kasvuun. Sillä tuetaan yritysten ja niiden edustamien artistien tai tekijöiden pitkäjänteisten strategioiden toteuttamista. Palvelussa tarjotaan yrityksille taloudellisen tuen ohella konsultaatiota vientistrategian toteuttamiseksi. Lue lisää ja hae mukaan 2.6. mennessä täältä.

Kärkitoimijoiden viennin tukemiseen tarkoitettu, vuonna 2017 aloitettu Fast Track -musiikkivientiohjelma jatkuu entisellään myös tänä vuonna. Hakuaika musiikkivientiohjelmaan päättyy 2.6. – lue lisää ja hae mukaan täältä

Music Finlandin Fast Track -kasvuohjelman sekä musiikkivientiohjelman rahoittavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö. Kasvuohjelmaa on ollut suunnittelemassa suomalainen musiikkiala, joka myös sitoutunut yhdessä sen toteuttamiseen. Vientiartistijalostamon ohjelma toteutetaan yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa.

Tapahtumiamme: Valmennus
1.1.2023
Kansainvälinen mentoririnki

Lue lisää
29.8.2023
Maailmalle – valmennusohjelma elokuva- ja mediasäveltäjille

Lue lisää
28.9.2023
Keskustelutilaisuus: Come to Latin America

Lue lisää
4.10.2023
Music x Media 2023

Lue lisää
10.10.2023
Keskustelutilaisuus: Verkostot ja lähialueyhteistyö taidemusiikin kansainvälistymisessä

Lue lisää