Haku kevään 2018 Ja Ja Ja -klubeille on nyt käynnissä

Kevät- ja syyskaudella kuukausittain järjestettävä Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair -showcase-klubi on merkittävä uuden pohjoismaisen musiikin foorumi Lontoossa ja Berliinissä. 

Ja Ja Ja  -klubi-ilta tarjoaa mahdollisuuden pohjoismaisille nouseville artisteille päästä näyttäytymään paikallisille musiikkialan edustajille, medialle ja yleisölle. 

  • Berliinissä tapahtuma järjestetään Bi Nuu -klubilla 15.3., 4.4. ja 3.5.
  • Lontoossa tapahtuma järjestetään The Lexington -klubilla 22.2., 29.3. ja 26.4.

Lataa hakulomake Berliinin klubi-iltoihin tästä ja Lontoon iltoihin tästä. Lähetä täytetty lomake Niko Kankaalle 29.11.2017 mennessä. 

Ja ja Ja -klubeilla ovat aiempina vuosina esiintyneet suomalaisnimet kuten Mirel Wagner, The Holy, Mikko Joensuu, LCMDF, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?NEØVViewMannaHisserEva & Manu, Burning Hearts, Sansa ja Noah Kin 

Esiintyjävalinnat tekee molemmissa kaupungeissa riippumaton, ammattilaisista koostuva valitsijaryhmä. Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia paikallisilla markkinoilla.

Music Finland myöntää Ja Ja Ja -iltojen esiintyjille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (vain yritysmuotoisille toimijoille). Lisäksi klubin lipputulot jaetaan kokonaisuudessaan esiintyville artisteille.

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on pohjoismaisten musiikkivientiorganisaatioiden yhteenliittymä NOMEXin ylläpitämä kokonaisuus.