Music Finlandin mentorointipalvelu uudistuu

Music Finland terävöittää mentorointipalvelujaan: jatkossa mentorointia tarjotaan alkuvaiheessa oleville toimijoille Kansainvälistymisen ABC -tilaisuuksissa sekä pidemmälle päässeille henkilökohtaisen mentoroinnin kautta.

Suunnitteletko kansainvälistymistä ja kaipaat lisää tietoa musiikkiviennistä? Vai oletko jo saavuttanut kansainvälistä kysyntää, mutta et ole varma, miten toimia jatkossa? Tai tarvitsetko neuvoja nykyisten toimiesi kehittämisessä tai uusia kontakteja tavoitteittesi saavuttamiseksi?

Music Finlandin järjestämät Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet avaavat kansainvälisten musiikkimarkkinoiden toimintaperiaatteita. Muutaman kuukauden välein järjestettävät tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille musiikkialan toimijoille. Music Finlandin tarjoamat henkilökohtaiset mentorointitapaamiset on puolestaan tarkoitettu jo kansainvälistä uraa tekeville musiikkialan ammattilaisille.

Kansainvälistymisen ABC

Tilaisuus on suunnattu toimijoille, jotka ovat kansainvälisen uransa alkuvaiheessa tai vasta suunnittelevat kansainvälistä uraa. Tilaisuudessa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista. Jokaisen tilaisuuden sisältö on sama. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Ennen osallistumista on hyvä tutustua Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Ensimmäinen Kansainvälistymisen ABC -tilaisuus järjestetään torstaina 23. toukokuuta klo 16–18 toimistollamme (Urho Kekkosen katu 2 C).

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet tänä vuonna:

  • Torstai 23.5. klo 16–18
  • Keskiviikko 28.8. klo 16–18
  • Keskiviikko 6.11. klo 16–18

Täytä taustatietolomake ja ilmoittaudu mukaan Kansainvälistymisen ABC -tilaisuuksiin tämän linkin kautta.

Henkilökohtainen mentorointi

Henkilökohtaiseen mentorointitapaamiseen suositellaan hakemaan siinä vaiheessa, kun kansainvälinen toiminta on jo käynnistynyt ja kansainvälistymissuunnitelma on valmiina. Mentorointitapaamisessa kartoitat Music Finlandin asiantuntijan kanssa tarpeitasi, sekä sitä, millaisia toimenpiteitä voimme yhdessä edistää.

Henkilökohtainen mentorointi sisältää kaksi tapaamiskertaa noin puolen vuoden aikana. Mentorointiin voivat hakea kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Music Finlandin asiantuntijat valitsevat mentorointitapaamisten osallistujat ja sopivat tapaamisajat henkilökohtaisesti. Henkilökohtaiseen mentorointiin on jatkuva haku. Henkilökohtainen mentorointipalvelu sekä siihen haku käynnistyy syksyllä 2019. 

Tutustu ennen hakemista Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Mentorointitapaamisten lisäksi Music Finland järjestää vientihankkeiden ja tapahtumien yhteydessä erilaisia kansainvälistymisen valmennusohjelmia, työpajoja ja seminaareja musiikkialan ammattilaisille.