Kansainvälistymisen ABC

Tule tutustumaan Music Finlandiin ja oppimaan uutta musiikkiviennistä! Kansainvälistymisen ABC pidetään Music Finlandin toimistolla Espoossa torstaina 25.5. Ilmoittaudu mukaan, jos olet ottamassa kansainvälistymisen ensiaskeleita – tai vasta suunnittelet niitä!

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet on suunnattu toimijoille, jotka ovat kansainvälisen uransa alkuvaiheessa tai suunnittelevat kansainvälistä uraa. Tilaisuuksissa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista. Kevään 2023 Kansainvälistymisen ABC järjestetään 25.5. klo 16–18 Music Finlandin toimitiloissa Espoossa (osoite: Musiikin satama, Keilasatama 2 A, katso saapumisohjeet).

Tilaisuuden jälkeen klo 18–20 on mahdollista jäädä juttelemaan ja verkostoitumaan Music Finlandin henkilökunnan ja muiden osallistujien kanssa vapaamuotoisen afterworkin merkeissä. Tarjolla on juotavaa ja naposteltavaa.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Ennen osallistumista on hyvä tutustua Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen. Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet ovat osa Music Finlandin valmennus- ja mentorointipalveluja. Ilmoittaudu mukaan 22.5. mennessä täällä.

Mikäli et esimerkiksi maantieteellisistä syistä pääse paikalle, Kansainvälistymisen ABC:ta klo 16–18 on mahdollista seurata verkon välityksellä. Siinä tapauksessa ota yhteyttä Tuuli Eloon.