Music Finland jatkaa yhteistyötä uudistuvan Musiikki & Median kanssa

Tampereella vuosittain järjestettävä Musiikki & Media on saanut uudet omistajat. Suomen Musiikki & Media-Tapahtumat S.M.M. Oy:n uudet omistajat ovat Tampere-talo Oy, Tiketti Oy, Sublime Oy ja Juha Kyyrö. Yhtiön toimitusjohtajaksi on valittu Essi Kivitie ja hallituksen puheenjohtajaksi Music Finlandin tiimijohtaja Riku Salomaa.

Uudet omistajat ovat pitäneet ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa yhtiön uuteen hallitukseen on nimetty Paulina Ahokas (Tampere-talo), Juha Kyyrö (Fullsteam Agency), Tiina Vihtkari (Sublime Music Agency Oy), Mirva Merimaa (Tiketti) ja Riku Salomaa (Music Finland), joka on hallituksen puheenjohtaja.

Musiikki & Median toimitusjohtajana aloittaa 26.1.2018 Essi Kivitie, joka on aiemmin työskennellyt Rähinä Recordsin toimitusjohtajana.

“Musiikki & Media on oma instituutionsa ja on kunnia päästä kehittämään tapahtumaa yhdessä musiikkialan toimijoiden kanssa yhteistyössä. Yhteistä sekä uusille omistajille että minulle on halu kehittää kotimaista musiikkikenttää sen kaikilla osa-alueilla sekä halu kehittää Musiikki & Mediaa alaa vielä entistäkin tehokkaammin palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteemme on monipuolistaa tapahtumaa sisällöllisesti sekä nostaa sen kansainvälistä tunnettuutta alan toimijoiden parissa,” Kivitie kertoo.

“Musiikki & Medialla on pitkä, perinteikäs historia ja vakiintunut asema Suomen musiikkialan ammattilaiset yhteen kokoavana voimana. Haluamme kunnioittaa tätä historiaa samalla kun viemme tapahtumaa eteenpäin. Tulemme panostamaan laadukkaaseen sisältöön, kansainvälisiin puhujiin sekä verkostoitumismahdollisuuksien tarjoamiseen kaikille alan toimijoille”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Riku Salomaa.

Vuodesta 1989 asti järjestetty Musiikki & Media kerää vuosittain Tampereelle laajasti eri musiikkialan toimijat levy-yhtiöistä elävään musiikkiin, kustantajista ja managereista startup-yrityksiin sekä alan muihin palveluntarjoajiin.