Loviisa Pihlakoski vahvistaa Music Finlandin kansainvälistymisen tiimiä

Music Finlandin uusi pop- ja rockmusiikin vientipäällikkö on Loviisa Pihlakoski. Hän aloitti tehtävässään 18.2. vientipäällikkö Katariina Sorsan jäädessä vanhempainvapaalle 5.3.

Loviisaa nähtiin ensi kertaa Music Finlandin vahvuudessa jo vuonna 2017, jolloin hän toimi työharjoittelijana. Tuolloin Loviisa oli muun muassa mukana tuottamassa A-Pop Castle -biisileiriä ja Jazzaheadin Suomi-maakumppanuutta. Hänellä on kuitenkin omaa kokemusta erilaisten tapahtumatuotantojen järjestämisestä jo vuosien takaa, esimerkiksi työhyvinvointiin keskittyvästä RunFest-tapahtumasta.

Loviisan edellinen työnantaja oli Kaiku Entertainment -yhtiö, jossa hän työskenteli promootio- ja viestintätehtävissä yhdessä kotimaisten artistien ja musiikkikustantajien kanssa.

On hienoa päästä osaltani edistämään sitä, että suomalaisen musiikin brändi ja tunnettuus kasvavat maailmalla. Olen innoissani mahdollisuudesta päästä ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia vientiä edistäviä projekteja ja uusia avauksia tämän toteutumiseksi”, Loviisa kertoo.

Uudessa pestissään Loviisa työskentelee ennen kaikkea kansainvälistyvien musiikkikustantajien ja musiikintekijöiden kanssa. Ajankohtaisia projekteja hänen kalenterissaan ovat esimerkiksi kirjoitusleirit A-Pop Castle, Song Hotel ja Song Castle sekä syksyn Musiikki & Media -tapahtuma.