Kesän 2024 kansainväliset ammattilaisvieraat

Tänä vuonna tuomme kansainvälisiä musiikkiammattilaisia Tuskaan ja Flow Festivaliin. Katso alta listaukset kesävieraistamme!

Vieraamme eri kesätapahtumissa painottuvat eurooppalaisiin festivaali- ja kiertuepromoottoreihin sekä levy-yhtiöihin. Jos tahdot tavata kansainvälisiä vieraitamme, ota yhteys Music Finlandin yhteyshenkilöihin ennen tapahtumaa. Tuska- ja Flow Festival -tapahtumien vieraista vastaa Niko Kangas.

Tuska-vieraat

Tuska 2024 -ammattilaisvieraat voit tavata verkostoitumisbrunssilla 29.6. klo 13:00. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Florian Milz (Reaper Entertainment, Saksa)

Gregor Rothermel (Reaper Entertainment, Saksa)

  Reaper Entertainmentin perustivat pitkään Nuclear Blastilla työskennelleet Florian “Flori” Milz ja Gregor “Greg” Rothermel vuonna 2018. Kaksikon periaatteisiin kuuluu, että yhtiö julkaisee vain sellaisia bändejä, josta he itse pitävät. Yhtiön artistirosteriin kuuluu esimerkiksi Tankard, Metal Church, Warmen, Moon Shot, Suotana ja Horizon Ignited.

  Tanya Korenika (UCE Agency, Viro)

   Tanya Korenikalla on yli 15 vuoden kokemus live-tapahtumien tuotannosta Baltiassa. Tällä hetkellä hän johtaa promootioon, tuotantoon, artistimanagerointiin ja kiertueiden bookkaamiseen keskittynyttä toimistoa UCE Agencya.

   Milton Mendonca (ProgPower, USA)

   Vuodesta 2001 asti järjestetty ProgPower on Yhdysvaltalainen festivaali, joka on erikoistunut progressiiviseen metalliin ja power metaliin. Tapahtuma järjestetään Atlantassa, Georgiassa ja sen pääesiintyjiä ovat tänä vuonna esimerkiksi Winger, Amorphis, Soen ja Dark Tranquility.

   Flow Festival -vieraat

   Myös Flow Festivalin vieraiden kanssa järjestetään verkostoitumismahdollisuuksia festivaaliviikonlopun aikana.

   Andy Robbins (Metropolis, UK)

   Andy Robbins on brittiläisen Metropolis-toimiston promoottori, jonka artisteihin kuuluvat mm. Joalin, SZA, Christine And The Queens, 21 Savage ja Steve Lacy.

   Louise McGovern (Runway Artists, UK)

   Runway on 2020 perustettu itsenäinen ohjelmatoimisto Lontoosta. Louise McGovern on yhtiön agentti, jonka asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi Toby Sebastian, Alberta Cross, Kima Otung ja Spyres.

   Jack Berg (ATC Live, UK)

   Lontoosta käsin toimiva ohjelmatoimisto ATC Live kuuluu musiikkialan kaikilla osa-alueilla operoivaan ATC Groupiin. Live-agentti Jack Bergin omaan rosteriin kuuluvat esimerkiksi Girl Ultra, Ragz Originale, Oscar Jerome ja Meyy.

   Cesar Andion (Live Nation / Mad Cool Festival, Espanja)

   Cesar Andion on Espanjan Live Nationin promoottori, joka on buukkaa Madridissa järjestettävää Mad Cool -festivaalia. Festivaalin esiintyjiä ovat tänä vuonna esimerkiksi Avril Lavigne, Pearl Jam, Dua Lipa, Bring Me the Horizon ja Smashing Pumpkins.