Tapaa Tuska 2024 -ammattilaisvieraat

Music Finland tuo kesän Tuska-festivaalille neljä kansainvälistä metallivaikuttajaa. Voit tavata ammattilaisvieraamme brunssilla festivaalilauantaina!

Järjestämme verkostoitumisbrunssin kesän 2024 Tuska-festivaalin ulkomaalaisvieraille. Brunssi tapahtuu ravintola Tannerissa, Helsingin Kalliossa klo 13:00. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen, ota yhteyttä Music Finlandin vientipäällikköön Niko Kankaaseen.

Tuskaan saapuvat kansainväliset ammattilaisvieraat:

Florian Milz (Reaper Entertainment, Saksa)

Gregor Rothermel (Reaper Entertainment, Saksa)

  Reaper Entertainmentin perustivat pitkään Nuclear Blastilla työskennelleet Florian “Flori” Milz ja Gregor “Greg” Rothermel vuonna 2018. Kaksikon periaatteisiin kuuluu, että yhtiö julkaisee vain sellaisia bändejä, josta he itse pitävät. Yhtiön artistirosteriin kuuluu esimerkiksi Tankard, Metal Church, Warmen, Moon Shot, Suotana ja Horizon Ignited.

  Tanya Korenika (UCE Agency, Viro)

   Tanya Korenikalla on yli 15 vuoden kokemus live-tapahtumien tuotannosta Baltiassa. Tällä hetkellä hän johtaa promootioon, tuotantoon, artistimanagerointiin ja kiertueiden bookkaamiseen keskittynyttä toimistoa UCE Agencya.

   Milton Mendonca (ProgPower, USA)

   Vuodesta 2001 asti järjestetty ProgPower on Yhdysvaltalainen festivaali, joka on erikoistunut progressiiviseen metalliin ja power metaliin. Tapahtuma järjestetään Atlantassa, Georgiassa ja sen pääesiintyjiä ovat tänä vuonna esimerkiksi Winger, Amorphis, Soen ja Dark Tranquility.