Kesän 2023 kansainväliset ammattilaisvieraat

Tänä vuonna tuomme kansainvälisiä musiikkiammattilaisia Tuskaan, Flow Festivaliin ja Kaustinen Folk Music Festivaliin. Katso alta listaukset kesävieraistamme. Lista myös päivittyy kesän mittaan!

Vieraamme eri kesätapahtumissa painottuvat eurooppalaisiin festivaali- ja livepromoottoreihin sekä taiteellisiin johtajiin. Jos tahdot tavata kansainvälisiä vieraitamme, ota yhteys Music Finlandin yhteyshenkilöihin ennen tapahtumaa. Tuska- ja Flow Festival -tapahtumien vieraista vastaa Niko Kangas ja Kaustinen Folk Music Festivalin vieraista Tuuli Elo. Flow-vieraat päivittyvät kesän aikana sivulle.

Tuska-vieraat

Tuska 2023 -ammattilaisvieraat voit tavata verkostoitumisbrunssilla 1.7. klo 12:00. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Gunnar Sauermann
Gunnar Sauermann on toiminut esimerkiksi Saksan Metal Hammer -lehden freelance-toimittajana, Season of Mist -levymerkin ja Wacken Open Airin tiedottajana sekä promoottorina saksalaisessa SPKR Media -yhtiössä.

Codruța Vulcu
Codruța Vulcu on ARTmanian, yhden Romanian vakiintuneimmista tapahtumista, perustaja ja festivaalijohtaja sekä vaihtoehto- ja elektroniseen musiikkiin keskittyvän Blaj aLive Festivalin johtaja ja perustaja.

Chris Jäger
Metalliskenen parissa yli kaksi vuosikymmentä työskennellyt Chris Jäger aloitti genren lehtien toimittajana 1990-luvulla. Vuonna 2012 hän aloitti työskentelemään Saksan toiseksi suurimman metallifestivaalin Summer Breeze Open Airin pääpromoottorina.

Kaustinen Folk Music Festival -vieraat:

Bavo Vanden Broeck
Music Finlandin kutsuvieras Kaustisilla tänä vuonna on belgialaisen Festival Dranouterin festivaalijärjestäjä Bavo Vanden Broeck.

Kaustinen Folk Music Festivalin kutsumat vieraat:

Declan McCarthy, taiteellinen johtaja (Baltimore Fiddle Fair)
Marisa Segala, agentti (Second to the Left)
Laia Canals, johtaja (Tempi – Roots Music of Denmark)
Lewie Peterson
(Shetland Folk Festival)

Flow Festival -vieraat

Flow Festival 2023 -ammattilaisvieraat voit tavata 11.8. verkostoitumisbrunssilla lauantaina 12.8. klo 12:00. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Uchenna Ubawuchi, A&R (Because Music, Iso-Britannia)
Ranskassa vuonna 2005 perustetun Because Music -levy-yhtiön A&R-manageri Uchenna Ubawuchi on työskennellyt aiemmin esimerkiksi Nigerian Universal Musicissa sekä IE Musicissa. Hänen nykyinen työnantajansa Because Music toimii Ranskassa ja Isossa-Britanniassa ja sen artistilistalta löytyy nimiä kuten Christine and the Queens, Charlotte Gainsbourg, Justice, Metronomy ja Shygirl.

Ebba Guhnby, Business Development Manager (Fuga, Ruotsi)
Ebba Guhnby on toiminut digitaalisen jakeluyhtiö Fugan Pohjoismaiden liiketoiminnan kehityspäällikkönä vuodesta 2022. Guhnbyllä on erinomainen ymmärrys pohjoismaisista markkinoista ja hänen aikaisempiin työpaikkoihinsa on kuulunut esimerkiksi The Orchard ja Spotify. Fuga levittää musiikkia kaikkiin tunnetuimpiin suoratoistopalveluihin sekä tarjoaa asiakkailleen myös esimerkiksi levy-yhtiö- ja lisensointipalveluja, verkkokauppajakelun ja tekijänoikeuksien keräämisen.

Rob McGee, agentti (FMLY Agency, Iso-Britannia)
Rob McGee toimii keikkamyyjänä FMLY Agencyssä, täyden palvelun musiikkitoimistossa. Hän on työskennellyt vuodesta 2020 FMLY Agencyssä, jonka kasvussa ja menestyksessä hänellä onkin ollut keskeinen rooli. Rob McGee on työskennellyt useiden merkittävien indie rockin, hip-hopin ja elektronisen musiikin nimien kanssa .

Amy Krawczyk, Project manager (4AD, Iso-Britannia)
Amy Krawczyk on työskennellyt legendaarisessa 4AD-levy-yhtiössä pitkään markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa, tehden kampanjoita esimerkiksi Future Islandsin kaltaisille yhtyeille. Tänä vuonna Krawczyk on aloittanut 4AD:ssa uudessa projektipäällikön pestissään.