Tapaa Flow Festival 2023 -ammattilaisvieraat

Tapaa Flow Festivalin ammattilaisvieraat paneelikeskustelussa tai verkostoitumisbrunssilla festivaalipäivinä.

Järjestämme paneelikeskustelun sekä verkostoitumisbrunssin kesän 2023 Flow Festivalin ulkomaalaisille ammattilaisvieraille Helsingissä. Verkostoitumisbrunssi tapahtuu lauantaina 12.8. klo 12 – 14 Helsingin Sörnäisissä.

Ilmoita kiinnostuksestasi ottamalla yhteyttä vientipäällikkö Niko Kankaaseen.

Flow Festivaliin saapuvat kansainväliset ammattilaisvieraat

 • Uchenna Ubawuchi, A&R (Because Music, Iso-Britannia)
  Ranskassa vuonna 2005 perustetun Because Music -levy-yhtiön A&R-manageri Uchenna Ubawuchi on työskennellyt aiemmin esimerkiksi Nigerian Universal Musicissa sekä IE Musicissa. Hänen nykyinen työnantajansa Because Music toimii Ranskassa ja Isossa-Britanniassa ja sen artistilistalta löytyy nimiä kuten Christine and the Queens, Charlotte Gainsbourg, Justice, Metronomy ja Shygirl.

 • Ebba Guhnby, Business Development Manager (Fuga, Ruotsi)
  Ebba Guhnby on toiminut digitaalisen jakeluyhtiö Fugan Pohjoismaiden liiketoiminnan kehityspäällikkönä vuodesta 2022. Guhnbyllä on erinomainen ymmärrys pohjoismaisista markkinoista ja hänen aikaisempiin työpaikkoihinsa on kuulunut esimerkiksi The Orchard ja Spotify. Fuga levittää musiikkia kaikkiin tunnetuimpiin suoratoistopalveluihin sekä tarjoaa asiakkailleen myös esimerkiksi levy-yhtiö- ja lisensointipalveluja, verkkokauppajakelun ja tekijänoikeuksien keräämisen.

 • Rob McGee, agentti (FMLY Agency, Iso-Britannia)
  Rob McGee toimii keikkamyyjänä FMLY Agencyssä, täyden palvelun musiikkitoimistossa. Hän on työskennellyt vuodesta 2020 FMLY Agencyssä, jonka kasvussa ja menestyksessä hänellä onkin ollut keskeinen rooli. Rob McGee on työskennellyt lukuisien merkittävien indie rockin, hiphopin ja elektronisen musiikin nimien kanssa .
 • Amy Krawczyk, projektipäällikkö (4AD, Iso-Britannia)
  Amy Krawczyk on työskennellyt legendaarisessa 4AD-levy-yhtiössä pitkään markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa, tehden kampanjoita esimerkiksi Future Islandsin kaltaisille yhtyeille. Tänä vuonna Krawczyk on aloittanut 4AD:ssa uudessa projektipäällikön pestissään.