​Fast Track -musiikkivientiohjelman uusi kierros toukokuussa

Music Finlandin Fast Track -musiikkivientiohjelma sai uuden kierroksen kevätkaudella 2024. Fast Track on kärkitoimijoiden viennin tukemiseen tarkoitettu ohjelma, jolla tähdätään merkittäviin kansainvälisiin läpimurtoihin. Ohjelmassa tuetaan esimerkiksi artistin tai tekijän kansainvälistymistä tai muuta merkittävää strategista vientipanostusta. Haku on päättynyt 31.5.

Fast Track -ohjelmaan voi hakea mukaan, oli ajatuksena sitten vientiyrityksen kansainvälisen toiminnan kehittäminen tai artistin läpimurron syntyminen. Mukaan valittavilla hankkeilla on poikkeuksellisen hyvät edellytykset menestyä kansainvälisesti ja ne edellyttävät kokoluokkansa myötä merkittävää taloudellista ja ajallista investointia.

Jokainen hankkeeseen valittu yritys saa yhteyshenkilöksi Music Finlandin vientipäällikön, joka osallistuu tapauskohtaisesti ja tarpeen mukaan hankkeen strategian suunnitteluun sekä edesauttaa hankkeen onnistunutta toteuttamista. Music Finland tarjoaa osallistuville yrityksille neuvontaa ja apua esimerkiksi vientistrategian suunnittelussa sekä kumppaneiden valinnassa ja verkostojen kasvattamisessa kohdemarkkinalla.

Haku Fast Track -musiikkivientiohjelmaan aukesi 14.5. ja päättyi 31.5. Lue täältä lisää ohjelmasta.