Vientiartistijalostamo päättyi showcase-iltaan Helsingissä – katso kuvakooste

Tiistaina 29.3. järjestimme Music Finlandin vientiartistijalostamon showcase-tapahtuman. Helsingin G Livelabissa pidetyssä tapahtumassa nousi lavalle viisi jalostamon seitsemästä osallistujasta, kahden esiintyjän (Hyperforms, Louie Blue) jouduttua peruuttamaan. Katso alta kuvakooste showcase-illasta, jossa kuultiin 15 minuutin esitykset artisteilta Suistamon Sähkö, Joanna, Everture, Block of Flats ja Mendi Moon.

Music Finlandin Fast Track -vientiartistijalostamo on mentorointi- ja valmennuskokonaisuus kansainvälistä uraa aloittaville tai jo tekeville artistitulokkaille. Vuonna 2019 lanseerattu vientiartistijalostamo järjestettiin nyt toista kertaa – vuoden mittainen valmennuskokonaisuus alkoi huhtikuussa 2021. Palvelu on osa Music Finlandin Fast Track -kasvuohjelmaa ja se toteutettiin yhteistyössä Muusikkojen Liiton kanssa.

Vientiartistijalostamo on tarkoitettu kansainvälisen uransa alussa oleville artisteille ja yhtyeille. Mukaan voivat hakea artistit, joilla on jo yhteistyökumppaneita ja julkaisuja, mutta joiden kansainvälinen ura on vielä kehitysvaiheessa.

Katso kuvia Music Finlandin vientiartistijalostamon showcasesta

Kuvat: Julius Töyrylä