Uusi puhekokonaisuus Flow-viikonloppuun

Flow Talks Lunch Sessions on uusi puhekokonaisuus, joka tuo yhteen eri tavoin toisiinsa linkittyvät uuden sukupolven ajattelijat. Ohjelmassa perehdytään niin kaupunkiympäristön kehittämiseen kuin musiikkiin ja taiteeseen. Sessiot järjestetään Flow Festivalin tapahtuma-alueella ennen varsinaisen festivaaliohjelman alkamista perjantaina ja lauantaina 8. ja 9. elokuuta.

Perjantain Flow Talks Lunch Sessions -ohjelman esittelee Flow Festival, Demos Helsinki ja Slush. Demos Helsingin useiden sessioiden teemana on älykkään kaupungin hallinto, yritykset ja kansanliikkeet. Avainpuhujina ovat mm. Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen, Helsingin kulttuurijohtaja Stuba Nikula ja ympäristöministeri Ville Niinistö. Lisäksi kuullaan ajatuksia mm. Cleanwebin Blake Burrisilta ja Chris Georgelta sekä Airbnb:n Even Heggernsiltä. Slushin esittelemät teemat käsittelevät puolestaan musiikkiteknologiaa ja tuottavan liiketoiminnan uusia suuntauksia. Puhujina ovat mm. Soundropin toimitusjohtaja Jørn Haanæs, FiBanin varapuheenjohtaja ja musiikki-sijoittajien ryhmän vetäjä Jaakko Salminen, Rovion päätuotepäällikkö Matthew Laurence sekä Neste Oilin Uusiutuvat tuotteet -liiketoiminnan johtaja Kaisa Hietala.

Lauantaina ohjelmassa on Music Finlandin isännöimä indielevy-yhtiöpaneeli, jossa puhujina ovat Jack Shankly ja Ryan McCann Domino Recordsilta sekä Ben Gaffin 4AD Recordsilta. Lisäksi lauantaina visuaalisen taiteen keskuksen Framen paneelissa joukko kiinnostavia taiteilijoita keskustelee osallistumisesta ja yhteiskunnallisuudesta taiteessa. Mukana ovat mm. Adel Abidin, Jani Leinonen sekä taiteilijapari Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen.

Flow Talks Sessions -iltapäivät ovat Flow-kävijöille maksuttomia. Osallistuminen  edellyttää kuitenkin festivaalipassia tai päivälippua sekä ennakkorekisteröitymistä. Ravintola Sandron tarjoileman lounasbuffetin voi ostaa paikan päällä.

Flow Talks Lunch Sessions -ohjelma täydentyy kesän aikana. Lue lisää Flow Talks Lunch Sessions -ohjelmasta: www.flowfestival.com/talks

Yhdestoista Flow Festival järjestetään 8.–10. elokuuta Suvilahdessa.