Tutustu Musiikki & Median ulkomaisiin metallivieraisiin

Musiikki & Media International Summitin myötä Tampereelle saapuu tällä viikolla muun muassa metallimusiikin ammattilaisia Saksasta ja Keski-Euroopasta. Esittelemme neljä keskeistä metallimusiikin toimijaa, joita on mahdollista tavata Musiikki & Mediassa. Tutustu kaikkiin Music Finlandin vieraisiin sekä koko ohjelmaan täällä.

Tjerk Maas
Loud Noise
Alankomaat

Tjerk Maas on perustanut Hollantilaisen ohjelmatoimiston ja agentuurin Loud Noisen vuonna 1998. Tällä hetkellä Loud Noise on mukana järjestämässä lukuisia festivaaleja, kuten Dynamo Metalfest (Eindhoven), Into The Grave (Leeuwarden), Into The Void (Leeuwarden), Cityrock (Leeuwarden) ja The Sound Of Revolution (Eindhoven). Loud Noisen artistirosteriin kuuluu nimiä kuten Vandenberg’s Moonkings, Evergrey, Hell, Metal Church, Trapped Under Ice ja No Turning Back.

David Kaiser
Oktober Promotion
Saksa

David Kaiser toimii PR- ja markkinointipromoottorina Oktober Promotion –yhtiössä, missä hän on vastuussa printti- ja verkkomarkkinoinnista sekä sosiaalisen median kampanjoista. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Neverland Musicissa sekä Warner Music Central Europessa.

Stefan Ahrens
Soulfood Distribution
Saksa

Stefan Ahrens toimii label-managerina hampurilaisessa Soulfood Music Distribution -jakeluyrityksessä. Hän tekee A&R-työtä genreissä kuten jazz, rock, garage, stoner rock ja soul.

Georg Schröder
SPV
Saksa

Georg Schröder on työskennellyt SPV –levy-yhtiöllä vuodesta 2009 sekä tuotepäällikkönä että A&R-managerina. Tällä hetkellä hän tekee A&R-työtä Steamhammer-levymerkille, joka on suurin ja nimekkäin SPV:n alamerkeistä, sekä saksalaiseen musiikkiin erikoistuneelle Laute Heldenille. Steamhammer julkaisee rockia ja metallia monipuolisesti.