Tervetuloa uudistetuille sivuillemme!

Music Finlandin uudistetut verkkosivut on nyt avattu. Sivustorakenteessa näkyy Music Finlandin keskeiset asiakasryhmät: palvelut on jaoteltu ryhmiin artistivienti, biisivienti ja säveltäjäpalvelut.

Uudistetulla sivustolla kaikki Music Finlandin palvelut ja tuet löytyvät nyt helposti samalta sivulta. Palveluita voit suodattaa paitsi asiakasryhmän, myös vientikokemuksen (aloittavat viejät, aktiiviset viejät, kärkiviejät) sekä lukuisten muiden kategorioiden (kuten vientimatkat, showcaset, biisileirit yms) mukaan. Tuet-valinnan kautta löydät omien tukiemme lisäksi myös muita musiikkialalle tarkoitettuja tai sille soveltuvia tukia.

Myös muut tutut osiot löytyvät edelleen sivuilta: Kuulumisia-sivulta löydät tuoreita musiikkivientiin liittyviä uutisia, Kansainvälistymisen opas kertoo ensi askeleet matkalla kansainvälisille musiikkimarkkinoille ja Nuotisto-sivulla avataan nuotistomme toimintaa. Sivuille on nyt lisätty myös promootioviestinnästämme kertova alasivu sekä anonyymi palautekanava.

Kansainvälinen sivumme esittelee jatkossakin suomalaisen musiikin ilmiöitä ja uusia julkaisuja osoitteessa musicfinland.com. Nuotistoasiakkaille suunnattu Composers & Repertoire -sivusto sekä FMQ-lehti palvelevat asiakkaita myös entiseen tapaan.

Sivuston teknisen toteutuksen ja visuaalisen ilmeen on toteuttanut Agency Leroy.