​Taidemusiikin viennin visiokahvila: tilaisuus siirtyy

Tilaisuus siirtyy koronavirusepidemian takia. Ilmoitamme uudesta ajankohdasta mahdollisimman pian.

**

Vuosikymmenen ensimmäisessä taidemusiikin viennin visiokahvilassa keskustellaan siitä, miltä näyttää taidemusiikin vienti 2020-luvulla. 

Minkälaisia tulevaisuudennäkymiä ja trendejä alalla on, mistä löytyy vielä hyödyntämätöntä potentiaalia ja mikä on hiipumassa?

Vuosina 2013–2014 Music Finland toteutti klassisen ja nykymusiikin toimijoiden kesken työpajoihin ja haastatteluihin perustuneen hankkeen, jossa hahmoteltiin kolme visiota taidemusiikin viennistä 2020-luvulle. 

Nyt on aika tarkastella, missä mennään. Ovatko visiot toteutuneet vai mahdollisesti vanhentuneet? Mitä taidemusiikin viennin ja visioiden edistämiseksi tulisi alkavalla vuosikymmenellä tehdä, ja mitä uusia haasteita ja mahdollisuuksia alalle on 2010-luvun myötä tullut?

Visiokahvila järjestetään Music Finlandin tiloissa (Kampin Huippu, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki) ja ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian

Erilaisia näkökulmia aiheeseen tuovat keskustelijoiksi kutsutut Aleksi Malmberg (Helsingin kaupunginorkesteri), Lilli Paasikivi (Suomen kansallisooppera ja -baletti) ja Jussi Rauvola (Kipinä Productions ja Avanti!). Keskustelua ohjaa Music Finlandin Heli Lampi.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ilmoittaudu mukaan täällä.