Sync ABC

Music Finland ja Suomen Musiikkikustantajat järjestävät työpajan synkronoinnista ja musiikin lisensoinnin perusteista visuaaliseen mediaan. 

Tilaisuudessa käsitellään lisensoinnin perusteita, musiikin synkronoinnin alkeita ja aiheeseen liittyviä peruskäsitteitä. Perusteiden lisäksi työpajassa pureudutaan alan käytäntöihin, sekä erityisesti siihen kuinka kansainvälisistä synkronointilisensseistä voi saada tulovirtoja.

Marja Kortelainen (Warner/Chappell Music Finland) ja Tommi Tuomainen (Elements Music, Suomen Musiikkikustantajat ry) avaavat peruskysymyksiä aiheesta, ja Jari Salo (Pepe Deluxe) kertoo synkronointikokemuksistaan artistina ja musiikintekijänä teemalla ”Kuinka artisti voi elättää itsensä kansainvälisillä lisensointituloilla?”.

Tilaisuus on avoin kaikille ja se järjestetään Music Finlandin toimistolla (Kampin Huippu, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki) 27.9. kello 9:30–12:00.

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 22.9. tämän linkin kautta.

Osallistujilta toivotaan kysymyksiä työpajaan, joita voi lähettää ilmoittautumisen yhteydessä. Tilaisuuden tarkoituksena on avata aiheen perusteita, eli kaikenlaiset kysymykset – etenkin yksinkertaiset ja konkreettiset – ovat erittäin tervetulleita!

Musiikki & Mediaan saapuu vieraaksi kymmenkunta kansainvälisten elokuvien-, tv-sarjojen, mainosten ja pelien musiikkivalinnoista päättävää musiikkipäällikköä (music supervisor). Katso päivittyvä lista täältä.

Ilmoittaudu niin ikään Musiikki & Median yhteydessä järjestettävään Get Synced! –työpajaan viimeistään 22.9. tämän linkin kautta.