Nordic Sounds Songwriting Camp

Ensimmäinen Nordic Sounds -biisinkirjoitusleiri järjestetään Nordic Music Trade Missionin yhteydessä 24.-27.4.2018. Leirillä tekijät pääsevät kirjoittamaan suoraan paikallisten sekä pohjoismaisten artistien kanssa. Leirille haetaan nyt sekä artisteja, että toplinereita ja track-tuottajia. Pohjoismaisten kirjoittajien haku on auki! 

Tämänkertainen Nordic Sounds leiri on tarkoitettu vähemmistöille: naisille ja muunsukupuolisille. Kaikki leiriosallistujat eli artistit, kirjoittajat ja track-tuottajat ovat naisia. Leirille valitaan kymmenen pohjoismaista artistia ja kirjoittajaa, noin kaksi joka maasta (artisti-kirjoittaja, tracker tai topliner). Valintakriteerit ovat kansainvälinen menestys, kansainvälinen co-write-kokemus, menestys kotimaassa, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Työpajaan valituilla edellytetään olevan kustannussopimus ja/tai manageri tai muu edustaja, joka tekee työtä kirjoittajan sävellysten ja sanoitusten eteen. Edustajan suositellaan osallistuvan samaan aikaan tapahtuvan Nordic Music Trade Missionin ohjelmaan. 

Hae leirille tästä 8.1.2018 mennessä.

Osallistumismaksu on 200€+alv / kirjoittaja; hintaan ei kuulu lennot ja majoitus. Music Finland tukee leirille osallistuvien kirjoittajien lento- ja majoituskuluja 50%. Leirillä on kolme kirjoituspäivää. Lopulliset osallistujavalinnat tekee paikallinen asiantuntijaraati, joka koostuu Los Angelesissä toimivista musiikkialan ammattilaisista.

Naisille tarkoitettu leiri järjestetään, jotta voidaan nostaa Pohjoismaisia naisia esiin musiikintekijöinä kansainvälisille markkinoille, sillä etenkin musiikintekijöiden kentällä naiset ovat edelleen räikeässä vähemmistössä.