Valmennus ja mentorointi

Tuemme suomalaisen musiikin viennin kasvua räätälöimällä asiakas- ja yrityskohtaista neuvontaa kansainvälisille markkinoille tähtääville musiikkiammattilaisille. Asiantuntijoidemme kattava kansainvälinen verkosto on suomalaisen musiikkialan käytössä.

Kehitä vientiosaamistasi

Suunnitteletko kansainvälistymistä ja kaipaat lisää tietoa musiikkiviennistä? Vai oletko jo saavuttanut kansainvälistä kysyntää, mutta et ole varma, miten toimia jatkossa? Tai tarvitsetko neuvoja nykyisten toimiesi kehittämisessä tai uusia kontakteja tavoitteittesi saavuttamiseksi?

Music Finlandin järjestämät Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet avaavat kansainvälisten musiikkimarkkinoiden toimintaperiaatteita. Muutaman kuukauden välein järjestettävät tilaisuudet on suunnattu kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille musiikkialan toimijoille. Music Finlandin tarjoamat henkilökohtaiset mentorointitapaamiset on puolestaan tarkoitettu jo kansainvälistä uraa tekeville musiikkialan ammattilaisille.

Kansainvälistymisen ABC

Tilaisuus on suunnattu toimijoille, jotka suunnittelevat kansainvälistä uraa tai ovat kansainvälisen uransa alkuvaiheessa. Tilaisuudessa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Ennen tilaisuuteen osallistumista on hyvä tutustua Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen. Jokaisen tilaisuuden sisältö on sama. 

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet tänä vuonna:

  • Torstai 23.5. klo 16–18
  • Keskiviikko 28.8. klo 16–18
  • Keskiviikko 6.11. klo 16–18

Täytä taustatietolomake ja ilmoittaudu mukaan Kansainvälistymisen ABC -tilaisuuksiin tämän linkin kautta.

Henkilökohtainen mentorointi

Henkilökohtaiseen mentorointitapaamiseen suositellaan hakemaan siinä vaiheessa, kun kansainvälinen toiminta on jo käynnistynyt ja kansainvälistymissuunnitelma on valmiina. Mentorointitapaamisessa kartoitat Music Finlandin asiantuntijan kanssa tarpeitasi, sekä sitä, millaisia toimenpiteitä voimme yhdessä edistää.

Henkilökohtainen mentorointi sisältää kaksi tapaamiskertaa noin puolen vuoden aikana. Mentorointiin voivat hakea kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Music Finlandin asiantuntijat valitsevat mentorointitapaamisten osallistujat ja sopivat tapaamisajat henkilökohtaisesti. Henkilökohtaiseen mentorointiin on jatkuva haku. Hae mukaan henkilökohtaiseen mentorointiin tämän linkin kautta.

Tutustu ennen mentorointiin hakemista Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Mentorointitapaamisten lisäksi Music Finland järjestää vientihankkeiden ja tapahtumien yhteydessä erilaisia kansainvälistymisen valmennusohjelmia, työpajoja ja seminaareja musiikkialan ammattilaisille.

Tapahtumia: Valmennus ja mentorointi
21.10.2019
USA:n viisumit ja työluvat: Infotilaisuus artistien ja musiikintekijöiden kanssa työskenteleville

Lue lisää
13.1.2020
Top 20 – Future Hitmakers 2020

Lue lisää