Valmennus ja mentorointi

Tuemme suomalaisen musiikin viennin kasvua räätälöimällä asiakas- ja yrityskohtaista neuvontaa kansainvälisille markkinoille tähtääville musiikkiammattilaisille. Asiantuntijoidemme kattava kansainvälinen verkosto on suomalaisen musiikkialan käytössä.

Kehitä vientiosaamistasi

Suunnitteletko kansainvälistymistä ja kaipaat lisää tietoa musiikkiviennistä? Vai oletko jo saavuttanut kansainvälistä kysyntää, mutta et ole varma, miten toimia jatkossa? Tai tarvitsetko neuvoja nykyisten toimiesi kehittämisessä tai uusia kontakteja tavoitteittesi saavuttamiseksi?

Music Finlandin järjestämät Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet avaavat kansainvälisten musiikkimarkkinoiden toimintaperiaatteita. Muutaman kuukauden välein järjestettävät tilaisuudet on suunnattu kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille musiikkialan toimijoille.

Music Finland järjestää vientihankkeiden ja tapahtumien yhteydessä erilaisia valmennuksia, työpajoja ja seminaareja musiikkialan ammattilaisille. Lisäksi tarjoamme kärkiviejille räätälöityjä mentorointipalveluja.

Kansainvälistymisen ABC

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuuksia järjestetään kahdesti vuodessa. Ne on suunnattu toimijoille, jotka suunnittelevat kansainvälistä uraa tai ovat vielä sen alkuvaiheessa. Tilaisuudessa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikkien musiikkigenrejen edustajat, ja niissä pääsee myös tapaamaan muita samanlaisessa vaiheessa olevia musiikkialan ammattilaisia. Tutustu ennen tilaisuuteen osallistumista Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Vuoden 2024 Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet:

Tapahtumia: Valmennus ja mentorointi
15.1.2024
Top 20 – Future Hitmakers 2024

Lue lisää
26.2.2024
Luentosarja: Ura säveltäjänä

Lue lisää
21.3.2024
Sync Masterclass: Jazzin ja kansanmusiikin synkronointimahdollisuudet

Lue lisää
27.3.2024
Kansainvälistymisen ABC kevät 2024

Lue lisää
13.4.2024
Keskustelu- ja verkostoitumistilaisuus kansanmusiikin ammattilaisille

Lue lisää