Valmennus ja mentorointi

Tuemme suomalaisen musiikin viennin kasvua räätälöimällä asiakas- ja yrityskohtaista neuvontaa kansainvälisille markkinoille tähtääville musiikkiammattilaisille. Asiantuntijoidemme kattava kansainvälinen verkosto on suomalaisen musiikkialan käytössä.

Kehitä vientiosaamistasi

Suunnitteletko kansainvälistymistä ja kaipaat lisää tietoa musiikkiviennistä? Vai oletko jo saavuttanut kansainvälistä kysyntää, mutta et ole varma, miten toimia jatkossa? Tai tarvitsetko neuvoja nykyisten toimiesi kehittämisessä tai uusia kontakteja tavoitteittesi saavuttamiseksi?

Music Finlandin järjestämät Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet avaavat kansainvälisten musiikkimarkkinoiden toimintaperiaatteita. Muutaman kuukauden välein järjestettävät tilaisuudet on suunnattu kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille musiikkialan toimijoille. Music Finlandin tarjoamat henkilökohtaiset mentorointitapaamiset on puolestaan tarkoitettu jo kansainvälistä uraa tekeville musiikkialan ammattilaisille.

Kansainvälistymisen ABC

Tilaisuus on tarkoitettu toimijoille, jotka ovat vielä kansainvälisen uransa alkuvaiheessa tai vasta suunnittelevat kansainvälistä uraa. Tilaisuudessa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista. Jokaisen tilaisuuden sisältö on sama. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Ennen tilaisuuteen osallistumista on hyvä tutustua Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet tänä vuonna:

Täytä taustatietolomake ja ilmoittaudu mukaan Kansainvälistymisen ABC -tilaisuuksiin tämän linkin kautta.

Henkilökohtainen mentorointi

Henkilökohtaiseen mentorointitapaamiseen suositellaan hakemaan siinä vaiheessa, kun kansainvälinen toiminta on jo käynnistynyt ja kansainvälistymissuunnitelma on valmiina. Mentorointitapaamisessa kartoitat Music Finlandin asiantuntijan kanssa tarpeitasi, sekä sitä, millaisia toimenpiteitä voimme yhdessä edistää.

Henkilökohtainen mentorointi sisältää kaksi tapaamiskertaa noin puolen vuoden aikana. Mentorointiin voivat hakea kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Music Finlandin asiantuntijat valitsevat mentorointitapaamisten osallistujat ja sopivat tapaamisajat henkilökohtaisesti. Henkilökohtaiseen mentorointiin on jatkuva haku. Henkilökohtainen mentorointiohjelma sekä siihen haku käynnistyy syksyllä 2019. 

Tutustu ennen mentorointiin hakemista Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Mentorointitapaamisten lisäksi Music Finland järjestää vientihankkeiden ja tapahtumien yhteydessä erilaisia kansainvälistymisen valmennusohjelmia, työpajoja ja seminaareja musiikkialan ammattilaisille.

Tapahtumia: Valmennus ja mentorointi
20.8.2019
Työpaja taidemusiikin ammattilaisille: Muusikon uran rakennus ja kansainvälinen kiertuetoiminta

Lue lisää
28.8.2019
Kansainvälistymisen ABC

Lue lisää
2.10.2019
Elokuva- ja mediasäveltäjien vientivalmennus: Hollywood State of Mind

Lue lisää