Valmennus ja mentorointi

Tuemme suomalaisen musiikin viennin kasvua räätälöimällä asiakas- ja yrityskohtaista neuvontaa kansainvälisille markkinoille tähtääville musiikkiammattilaisille. Asiantuntijoidemme kattava kansainvälinen verkosto on suomalaisen musiikkialan käytössä.

Kehitä vientiosaamistasi

Suunnitteletko kansainvälistymistä ja kaipaat lisää tietoa musiikkiviennistä? Vai oletko jo saavuttanut kansainvälistä kysyntää, mutta et ole varma, miten toimia jatkossa? Tai tarvitsetko neuvoja nykyisten toimiesi kehittämisessä tai uusia kontakteja tavoitteittesi saavuttamiseksi?

Music Finlandin järjestämät Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet avaavat kansainvälisten musiikkimarkkinoiden toimintaperiaatteita. Muutaman kuukauden välein järjestettävät tilaisuudet on suunnattu kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille musiikkialan toimijoille. Music Finlandin asiantuntijan tarjoamat mentorointitapaamiset on puolestaan tarkoitettu jo kansainvälistä uraa tekeville musiikkialan ammattilaisille. Kansainvälinen mentoririnki on palvelu, jossa kokeneet ja hyvin verkottuneet kansainväliset musiikkialan ammattilaiset mentoroivat vientitoimijoita, joiden kansainvälinen ura, yhteistyökumppanit, kysyntä ja näytöt ovat jo selvästi osoitettavissa. Lue lisää alta.

Kansainvälistymisen ABC

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuuksia järjestetään noin neljä kertaa vuodessa. Ne on suunnattu toimijoille, jotka suunnittelevat kansainvälistä uraa tai ovat vielä sen alkuvaiheessa. Tilaisuudessa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikkien musiikkigenrejen edustajat, ja niissä pääsee myös tapaamaan muita samanlaisessa vaiheessa olevia musiikkialan ammattilaisia. Tutustu ennen tilaisuuteen osallistumista Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen. Jokaisen tilaisuuden sisältö on sama.

Tulevat kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet voit tarkistaa täältä.

Täytä taustatietolomake ja ilmoittaudu mukaan tilaisuuksiin tämän linkin kautta.

Music Finlandin asiantuntijan tarjoama mentorointi

Onko kansainvälinen urasi jo käynnistynyt, mutta kaipaat vielä apua kansainvälistymissuunnitelmasi kirkastamiseen? Ketkä ovat ne tahot, joita tarvitset rinnallesi kohdemarkkinaltasi, ja mitä muita toimenpiteitä tavoitteesi saavuttaminen vaatii? Henkilökohtaiseen mentorointitapaamiseen suositellaan hakemaan siinä vaiheessa, kun kansainvälinen toiminta on jo käynnistynyt, mutta haluat kartoittaa asiantuntijan avulla tarpeitasi. Music Finlandin asiantuntija auttaa sinua hiomaan kansainvälistymissuunnitelmaasi.

Henkilökohtainen mentorointi sisältää kaksi tapaamiskertaa noin puolen vuoden aikana. Mentorointiin voivat hakea kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Music Finlandin asiantuntijat valitsevat mentorointitapaamisten osallistujat ja sopivat tapaamisajat henkilökohtaisesti. Henkilökohtaiseen mentorointiin on jatkuva haku. Hae mukaan henkilökohtaiseen mentorointiin tämän linkin kautta.

Tutustu ennen mentorointiin hakemista Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Kansainvälinen mentoririnki

Music Finlandin uudessa mentorointipalvelussa kokeneet ja hyvin verkottuneet kansainväliset musiikkialan ammattilaiset mentoroivat musiikinviejiä. Kansainvälinen mentoririnki on tarkoitettu vientitoimijoille, joilla on poikkeuksellisen hyvät edellytykset menestyä kansainvälisesti. Edellytyksillä tarkoitetaan muun muassa uravaihetta, näyttöjä ja yhteistyökumppaneita tai olemassa olevaa kansainvälistä kysyntää. Mentorointi sopii musiikkialan ammattilaisille, kuten managereille, kustantajille tai levy-yhtiöille, sekä artisteille ja säveltäjille, ja on tarkoitettu kaikille genreille. Tutustu mentoreihin täällä.

Mentoriohjelmaan on jatkuva haku. Hakemuksia käsitellään parin viikon välein. Mukaan valittujen kanssa keskustellaan tavoitteista ja toiveista, joiden perusteella Music Finland etsii toimijalle sopivan mentorin. Hae mukaan tämän linkin kautta.

Mentorointitapaamisten lisäksi Music Finland järjestää vientihankkeiden ja tapahtumien yhteydessä erilaisia kansainvälistymisen valmennusohjelmia, työpajoja ja seminaareja musiikkialan ammattilaisille.

Tapahtumia: Valmennus ja mentorointi
18.1.2021
Top 20 Future Hitmakers 2021

Lue lisää
15.2.2021
Kansainvälinen mentoririnki

Lue lisää
17.2.2021
Kansainvälistymisen ABC

Lue lisää
13.5.2021
Global Music Match 2021

Lue lisää
27.5.2021
Masterclass and Song Clinic: Lyrics in English

Lue lisää