Elokuva- ja mediasäveltäjien vientivalmennus: ”From pitch to Oscar”

Elokuva- ja mediasäveltäjien vientivalmennus saa jatkoa! Nyt valmentamassa ovat kokeneet säveltäjäagentit ja music supervisorit Catherine Grieves (Faber Music) ja Lucy Bright (Music Sales). 

Valmennustilaisuudessa käsitellään elokuva- ja mediasäveltäjien uran rakentamista.

Valmennuksessa keskustellaan erilaisista lähtökohdista menestyksekkäälle elokuvasäveltäjän uralle, itsensä markkinoinnista (showreelit, nettisivut, sosiaalinen media, filmifestivaalit), yhteistyökumppaneista (agentit ja kustantajat). Lisäksi jaetaan vinkkejä projektien onnistuneeseen toteutukseen ja kertovat millaisia haasteita uralla voi tulla vastaan. Asiaa havainnollistetaan kertomalla case-esimerkkejä eri säveltäjien urilta.

Valmennus sisältää kaksituntisen avoimen valmennuksen ja kahdenkeskisiä mentorointitapaamisia. Tilaisuus järjestetään 3.10. kello 10:00–12:00 Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C). Ilmoittaudu mukaan valmennukseen ja hae mentorointiiin täällä 13.9. mennessä

Mentorointitapaamisia järjestetään Helsingissä 3.10. yleisen valmennuksen jälkeen ja Tampereella 4.–5.10. Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä. Mentorointitapaamisiin valitaan noin 10 säveltäjää hakemusten perusteella. Valintakriteereinä ovat säveltäjän kokemus, menestys Suomessa ja ulkomailla sekä kansainvälinen potentiaali. Kahdenkeskisissä mentorointitapaamisissa etusijalla ovat ne säveltäjät, jotka osallistuvat Musiikki & Media -tapahtumaan.

Puhujat

Catherine Grieves (Media Music Manager and Music SupervisorFaber Music) on työskennellyt music supervisorina lukuisissa menestyneissä tv-sarjoissa ja elokuvissa, score supervisorina ja elokuvamusiikin koordinaattorina. Lisäksi Catherine Grieves edustaa Faber Musicin elokuva- ja tv-säveltäjiä sekä johtaa uutta Faber Alt. -osastoa, joka edustaa popin ja kevyen musiikin säveltäjiä. Ennen Faber Musicia Catherine työskenteli HotHouse Music -yhtiössä säveltäjäagenttina ja music supervisorina.

Lucy Bright on Music Sales Creativen johtaja. Music Sales on tunnetuimpia eurooppalaisia säveltäjäagentuureja etenkin mainosten, televisiosarjojen ja trailerien parissa. Esimerkiksi Music Week -lehden järjestämässä Synch Awardsissa on ehdolla yhtiön projekteja useissa kategorioissa. Lucyn ansioluetteloon music supervisorina kuuluu esimerkiksi Assassin’s Creed -elokuva ja televisiosarja McMafia.

Catherine Grieves ja Lucy Bright tunnetaan kumpikin säveltäjien edustajina ja music supervisoreina, joten laaja osaaminen ja näkemys alasta on taattu. 

Score! Workshop Musiikki & Mediassa 4.–5.10.

Valmennustilaisuuden tarkoitus on valmistaa säveltäjiä kohtaamaan kansainvälisiä music supervisoreita Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä Tampereella. Säveltäjille järjestetään pitchaustilaisuus Score! Workshop, jossa elokuva- ja mediasäveltäjät pääsevät esittäytymään noin kymmenelle music supervisorille eri puolilta maailmaa. Tutustu Musiikki & Median sisältöihin ja vieraileviin music supervisoreihin täältä.

Huomioi, että Score! Workshopiin osallistuminen edellyttää myös rekisteröitymistä Musiikki & Media -tapahtumaan. 

Score! Workshop järjestetään Musiikki & Mediassa perjantai-iltapäivänä 5.10. Tarkempi tapahtumapaikka ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. 

Ilmoittaudu Score! Workshopiin täällä 20.9. mennessä.