Aamiaistilaisuus: Intian ja Kiinan musiikkimarkkinat

Music Finland järjestää yhdessä EARS – Europe-Asia Roundtable Sessions -tapahtumien kanssa aamiaistilaisuuden, jossa tutustutaan Kiinan ja Intian musiikkimarkkinoihin. 

Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C) kello 9:30-12 järjestettävässä aamiaistilaisuudessa käydään keskustelua siitä, miten EARS-tapahtumien sisällöt voisivat paremmin palvella suomalaisia osallistujia. 

EARS – Europe-Asia Roundtable Sessions on luovien alojen ammattilaisille suunnattu seminaarisarja, joka esittelee Aasian uusimmat ja kiinnostavimmat ilmiöt ja ammattilaiset niiden takana. EARS:in sisältöjä löytyy lisäksi verkosta osoitteessa ears.asia.

Viime joulukuussa ensi kertaa järjestetty nelipäiväinen EARS on Mumbai -tapahtuma keräsi Intian Mumbaihin yli 400 osallistujaa. EARS on Mumbai saa tänä vuonna jatkoa 16.­–17. päivä marraskuuta. EARS on Mumbain keskeiset aiheet ovat tänä vuonna musiikkibisnes, esittävät taiteet sekä elokuva- ja mediateollisuus.

EARS on Mumbai -tapahtumaan rekisteröityminen on Music Finlandin asiakkaille ilmainen. Ensimmäiset puhujat ja tapahtuman tarkemmat tiedot julkistetaan kesäkuussa.

Ensi vuonna neljättä kertaa järjestettävä EARS on Helsinki tuo puolestaan Aasian johtavat luovien alojen ammattilaiset Suomeen 14.–15.2.2019. Monialainen tapahtuma keskittyy tulevana vuonna ennen kaikkea luovien sisältöjen markkinointiin ja jakeluun monikanavaisessa kansainvälisessä ympäristössä.

Ota yhteyttä Music Finlandin Niko Kankaaseen, mikäli haluat mukaan aamiaistilaisuuteen!