Puls-panostus tukee pohjoismaista musiikkia ja konserttijärjestäjiä

Pohjoismainen kulttuurirahasto (Nordisk kulturfond) on avannut haun kolmivuotista puls-musiikkipanostusta varten. Panostus tukee keikkapaikkojen ja festivaalien mahdollisuuksia keskittyä pohjoismaiseen musiikkiin ja ottaa ohjelmistoonsa uusia, kansainvälisesti potentiaalisia esiintyjiä. Tänä vuonna rahasto jakaa lähes puoli miljoonaa euroa noin 35 keikkapaikalle ja festivaalille.

Tukea voivat hakea kaikki Pohjoismaissa toimivat konserttijärjestäjät, keikkapaikat, konserttitoimintaa harjoittavat näyttämöt sekä festivaalit. Haku on avoinna 15.3.2017 asti.

Puls-ohjelman tarkoituksena on auttaa luomaan pohjoismaisille esiintyjille avoimien esiintymispaikkojen verkosto, joka voi levittää laadukkaita musiikkielämyksiä laajalle pohjoismaiselle yleisölle.

Tänä vuonna voit hakea kolmivuotiseksi puls-järjestäjäksi. Tuki myönnetään konkreettisen ohjelman perusteella vuodeksi kerrallaan. Konserttijärjestäjät voivat hakea vuonna 2017 tukea ohjelmalle, johon sisältyy 5–8 pohjoismaisten artistien konserttia elokuun 2017 heinäkuun 2018 välillä. Hakija voi myös tehdä yhteistyötä muiden konserttijärjestäjien kanssa ja hakea tukea yhteisohjelmalle.

Lue lisää puls-musiikkipanostuksesta ja tee hakemus täällä!