Music Finland on Suomen viidenneksitoista paras työpaikka

Music Finland on Suomen viidenneksitoista paras työpaikka, pienten organisaatioiden sarjassa. Sijoitus käy ilmi tänään julkistetussa listauksessa Suomen parhaat työpaikat 2016. Listauksen toteuttaa tutkimus-, konsultointi- ja koulutusyritys Great Place to Work.

Music Finland osallistui nyt ensi kertaa tutkimukseen. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Tuomo Tähtinen sanoo tuloksen olevan merkki siitä, että organisaation kehittämisessä ollaan oikeilla jäljillä.

"Meille ennen muuta tärkeintä on oppia ja ymmärtää, minkälaisiin asioihin voisimme panostaa aiempaa enemmän. Hyvän työpaikan rakentaminen on jatkuva prosessi, joka herkistää kuuntelemaan ja ymmärtämään erilaisia näkökulmia työn tekemiseen sekä luovuuden ja työmotivaation ylläpitämiseen", kertoo Tuomo Tähtinen.

Tutkimus pohjautuu Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

Great Place to Work tutki viime vuonna Suomessa 156 työpaikkaa, joissa työskentelee yhteensä noin 48 500 ihmistä. Näistä organisaatioista 50 parhaiten pärjännyttä nousee Suomen parhaat työpaikat 2016 -listalle.

Listaa Suomen parhaista työpaikoista on kerätty 14 vuoden ajan. Samanlaista tutkimusta tehdään yli 50 maassa ympäri maailmaa.
 

Lisätietoa:

www.greatplacetowork.fi