Music Finland hakee viestintäpäällikköä

Toimimme musiikkialan ammattilaisten partnerina kansainvälistymisessä ja edistämme suomalaisen musiikin toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Tuemme musiikin viennin ja vientiyritysten kasvua, kasvatamme suomalaisen musiikin tunnettuutta sekä tuotamme ja kokoamme tietoa toimialasta.

Etsimme energistä ja ammattitaitoista

Viestintäpäällikköä

Viestintäpäällikön tehtäviin kuuluvat mm. Music Finlandin asiakas- ja sidosryhmäviestintä, kansainvälinen ammattilaisviestintä, mediasuhteiden ylläpito, verkkosisältöjen tuotanto sekä kansainvälisen projekti- ja kampanjaviestinnän suunnittelu ja toteutus. Viestintäpäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti organisaation viestinnän kehittämisestä yhteistyössä muun asiantuntijatiimin kanssa.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta monipuolisista viestintätehtävistä ja näyttöä onnistumisista. Hallitset erinomaisesti digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median ja sinulla on kokemusta viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimin jäsen, joka kykenee toimintaan ja päätöksentekoon myös paineen alla. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, erinomainen kielitaito (suomi, englanti) sekä ajan tasalla olevat mediasuhteet ja toimiva ammattilaisverkosto. Tunnet suomalaista musiikkia laaja-alaisesti ja olet innostunut kertomaan siitä maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen kokemus ja verkostot katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kansainvälisen musiikkialan ytimessä, osana dynaamista asiantuntijatiimiä.

Haku on päättynyt.