Music Finland etsii työharjoittelijaa

Music Finland etsii joukkoonsa työharjoittelijaa. Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen musiikkibisnekseen sekä monipuolisen ja haastavan työympäristön.

Työharjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. projektien tuotannossa avustaminen, viestinnälliset tehtävät, yhteydenpito suomalaiseen musiikkikenttään sekä yleiset toimistotyöt. Harjoittelija pystyy myös oma-aloitteisuudellaan muokkaamaan työtehtäviä kiinnostuksensa mukaisiksi.

Odotamme hakijalta:
• ylioppilastutkintoa
• erinomaista sekä suomen että englannin suullista ja kirjallista osaamista. Muiden kielten osaaminen, etenkin saksan kielen taito katsotaan eduksi.
• Microsoft Office -ohjelmien hallintaa
• soveltuvat korkeakouluopinnot ja aikaisempi kokemus musiikkialalta katsotaan eduksi.

Arvostamme tilanneälyä, sosiaalisia taitoja, järjestelmällisyyttä, kunnianhimoa sekä oma-aloitteista ja innostunutta asennetta työntekoon.

Työharjoittelun kesto on kuusi kuukautta. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa, toimipaikkana Helsinki. Ei tutkimus- tai lopputyöpaikkaa. Harjoittelijan tulee ensisijaisesti hakea harjoittelutukea oppilaitokseltaan. Ellei muuta tukea ole saatavilla, Music Finland maksaa harjoittelijalle harjoittelupalkan.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera 17.04.2015 mennessä osoitteeseen assistant@musicfinland.fi. Haastattelut järjestetään toukokuun aikana.

Music Finland edistää suomalaisen musiikin elinvoimaisuutta ja kansainvälistymistä.

Lisätietoja antaa Sami Häikiö, sami.haikio@musicfinland.fi.