Hae Music Finlandin työharjoitteluun

Music Finland etsii joukkoonsa työharjoittelijaa. Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen musiikkibisnekseen sekä monipuolisen ja innostavan työnkuvan.

Työharjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. projektien tuotannossa avustaminen, viestinnälliset tehtävät, yhteydenpito suomalaiseen musiikkikenttään sekä yleiset toimistotyöt. Harjoittelija pystyy myös oma-aloitteisuudellaan muokkaamaan työtehtäviä kiinnostuksensa mukaisiksi.

Odotamme hakijalta: 

  • ylioppilastutkintoa  
  • erinomaista sekä suomen että englannin suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Microsoft Office -ohjelmien hallintaa 
  • soveltuvat korkeakouluopinnot ja aikaisempi kokemus musiikkialalta katsotaan eduksi

Arvostamme tilanneälyä, sosiaalisia taitoja, järjestelmällisyyttä, kunnianhimoa sekä oma-aloitteista ja innostunutta asennetta työntekoon.

Työharjoittelun kesto on kuusi kuukautta. Harjoittelu alkaa 1.7.2019 ja päättyy 3.1.2020. Harjoittelun toimipaikkana on Helsinki. Harjoittelijan tulee ensisijaisesti hakea harjoittelutukea oppilaitokseltaan. Ellei muuta tukea ole saatavilla, Music Finland maksaa harjoittelijalle harjoittelupalkan.

Lähetä pdf-muotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera 29.4.2019 mennessä osoitteeseen assistant@musicfinland.fi. Haastattelut järjestetään toukokuussa viikolla 20.

Lisätietoja antaa Riku Salomaa, riku.salomaa@musicfinland.fi.

Music Finland edistää suomalaisen musiikin elinvoimaisuutta ja kansainvälistymistä.