Kevään 2015 Ja Ja Ja -showcase-klubien haku on käynnissä

Kevät- ja syyskaudella kuukausittain järjestettävä Ja Ja Ja – A Nordic Affair -showcase-klubi on merkittävä uuden pohjoismaisen musiikin foorumi Lontoossa. 

Vuodesta 2009 alkaen Ja Ja Ja – A Nordic Affair -klubi ja siihen kuuluva jajajamusic.com -verkkosivu ovat vakiinnuttaneet asemansa keskeisinä pohjoismaisen musiikin lähteinä. Brittimedian ja alan ammattilaisten kuratoima klubi-ilta järjestetään 6-7 kertaa vuodessa The Lexingtonissa, Lontoossa. Klubin yleisöstä keskimäärin 35 prosenttia on ammattilaisia ja median edustajia.

Suomalaisartisteista klubilla ovat esiintyneet muun muassa Mirel WagnerLCMDFFrench FilmsMannaSansaPhantom, The New TigersSin Cos TanBurning HeartsDelay Trees, Jaakko Eino Kalevi, Satellite Stories ja Shine 2009

Hae esiintyjäksi

Kevään 2015 showcase-haku on käynnissä! 

Klubi-illat järjestetään keväällä seuraavanlaisesti:

  • Helmikuun klubi 19.2.2015, hae esiintymään 17.11.2014 mennessä.
  • Maaliskuun klubi 26.3.2015, hae esiintymään 9.2.2014 mennessä.
  • Huhtikuun klubi 30.4.2015, hae esiintymään 6.1.2015 mennessä.
  • Toukokuun klubi 28.5.2015, hae esiintymään 10.2.2015 mennessä.

Täytä hakulomake täällä ja palauta Riku Salomaalle. Muista ilmoittaa, minkä kuun klubille olet ensisijaisesti hakemassa. 

Esiintyjävalinnat tekee riippumaton, brittiammattilaisista koostuva valitsijaryhmä yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Valitsijaryhmään kuuluu Pete Jarret (Record of the Day), Francine Gorman (The Line of Best Fit & VEVO), Ed Poston (BMI) sekä Matty Hall (White Heat/White Light & The Lexington). Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia brittimarkkinoilla.

Music Finland myöntää klubilla esiintyville artisteille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (yritys vaaditaan). Lisäksi klubin lipputulot jaetaan kokonaisuudessaan esiintyville artisteille. 

Lisätietoja tapahtumasta antaa Riku Salomaa.