Ja Ja Ja ja Nordic Playlist yhdistyivät uudeksi sivustoksi

Ja Ja Ja -klubitapahtuman ja Nordic Playlistin kotisivut on yhdistetty kattavaksi Pohjoismaisen musiikin promootiosivustoksi. Pohjoismainen yhteishanke jajajamusic.com esittelee musiikkialan ammattilaisille ja faneille mielenkiintoisinta uutta popmusiikkia pohjoismaista.

Ja Ja Ja -klubitapahtumat ovat vuodesta 2009 esitelleet kuukausittain uutta pohjoismaista musiikkia Lontoossa. Berliinissä tapahtuma on toiminut vuodesta 2014, minkä lisäksi vuosittaisia Ja Ja Ja iltoja järjestetään Wienissä ja Tokiossa. Ja Ja Ja:n verkkosivusto esittelee nimikkoklubinsa tapahtumatietojen lisäksi myös Pohjoismaisen musiikin tuoreimmat uutiset, uutuuskappaleet sekä paljon muuta tietoa.

Ja Ja Ja -sivujen tämänvuotisen uudelleenmuotoilun tarkoituksena oli paitsi piristää alkuperäisen sivuston ulkoasua, myös integroida sivustolle vuodesta 2014 asti toimineen Nordic Playlistin sisältö. Torstaina 15.6.2017 avatun sivuston tarkoituksena on olla monipuolinen Pohjoismaisen musiikin verkkopalvelu.

Ja Ja Ja:n soittolistaosiosta löydät Nordic Playlistin yli 150 soittolistaa, jonne yli sata muusikkoa (kuten MØ, Of Monsters & Men, Aurora, Jaakko Eino Kalevi ja First Aid Kit) sekä muuta musiikkialan vaikuttajaa Pohjoismaista ja sen ulkopuolelta on koonnut suosikkikappaleitaan Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Islannista. Palvelu on tarjolla suoratoistopalveluissa Spotify ja Apple Music.

Ja Ja Ja:ta, Nordic Playlistiä sekä jajajamusic.comia ylläpitävät pohjoismainen musiikkivientiverkoston NOMEX. NOMEX:in jäsenjärjestöt ovat Export Music Sweden, Iceland Music Export, Music Export Denmark, Music Finland ja Music Norway.

www.jajajamusic.com

Ja Ja Ja sosiaalisessa mediassa:

Facebook 
Twitter
Spotify
Apple Music