Ilmoita tulevat saksankielisen alueen tapahtumasi meille

Vuoden alussa avautunut saksankielinen verkkosivu www.ausfinnland.de kerää yhteen kohdealueen suomalaisen musiikin esitykset, tietoa alueella esiintyvistä artisteista ja säveltäjistä sekä suomalaisesta musiikkialasta. 

Sivusto suunnataan musiikkialan ammattilaisten lisäksi myös suurelle yleisölle. Olennainen osa sivustoa tulee olemaan tapahtumakalenteri, johon kerätään tiedot kaikista suomalaisten artistien ja muusikoiden esiintymisistä sekä säveltäjien teosten esityksistä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa. Käyttäjät voivat tilata kalenterin kautta sähköpostimuistutuksen tapahtumasta tai ostaa tapahtumaan lipun.

Sivusto on jo esitelty saksankielisille ammattilaisille ja se on herättänyt suurta kiinnostusta. 

Oletko menossa esiintymään tai esitetäänkö musiikkiasi 2015–2016 saksankielisellä alueella? Klikkaa tästä lisätäksesi konserttisi kalenteriin.

Jokaiselle esiintyjälle tai säveltäjälle luodaan myös profiilisivu. Katso tästä esimerkki tulevasta profiilisivusta.

Vuoden alussa sivusto tulee löytymään myös osoitteista ausfinnland.ch ja ausfinnland.at, ja Aus Finnland on aktiivisesti läsnä saksankielisenä sosiaalisessa mediassa.

Suomalaisen musiikkiviennin kärkihanke vuosille 2015–2016 kohdistuu saksankieliseen Eurooppaan. Kyseessä on suurin koskaan toteutettu suomalaisen musiikin kansainvälistymishanke. Hanke kokoaa yhteen laajasti suomalaisen musiikkialan – yritykset, tekijät ja esittäjät.