Hae mukaan kevään 2019 Ja Ja Ja -klubeille

Kevät- ja syyskaudella kuukausittain järjestettävä Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair -showcase-klubi on merkittävä uuden pohjoismaisen musiikin foorumi Lontoossa ja Berliinissä. 

Ja Ja Ja  -klubi-ilta tarjoaa mahdollisuuden pohjoismaisille nouseville artisteille päästä näyttäytymään paikallisille musiikkialan edustajille, medialle ja yleisölle. 

  • Berliinissä tapahtuma järjestetään FluxBau -klubilla 7.3., 4.4. ja 16.5.
  • Lontoossa tapahtuma järjestetään The Lexington -klubilla 20.2., 21.3. ja 25.4.

Haku päättyy 16.11.2018. Lue lisää sekä hae mukaan täältä. Lisätietoa antaa myös Music Finlandin Niko Kangas.

Ja ja Ja -klubeilla ovat aiempina vuosina esiintyneet suomalaisnimet kuten Mikko Joensuu, Lake Jons, Cats of Transnistria, Mirel Wagner, The Holy, LCMDF, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?NEØVViewMannaHisser ja Eva & Manu 

Esiintyjävalinnat tekee molemmissa kaupungeissa riippumaton, ammattilaisista koostuva valitsijaryhmä. Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia paikallisilla markkinoilla.

Music Finland myöntää Ja Ja Ja -iltojen esiintyjille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (vain yritysmuotoisille toimijoille). Lisäksi klubin lipputulot jaetaan kokonaisuudessaan esiintyville artisteille.

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on pohjoismaisten musiikkivientiorganisaatioiden yhteenliittymä NOMEXin ylläpitämä kokonaisuus. Lisätietoa löydät sivustolta jajajamusic.com