Kansainvälistymisen ABC: biisi- ja teosvienti

Tule tutustumaan Music Finlandiin ja oppimaan uutta musiikkiviennistä! Syksyn 2024 ensimmäinen Kansainvälistymisen ABC pidetään Music Finlandin toimistolla Espoossa tiistaina 3.9. Tilaisuuden teema on biisi- ja teosvienti – ilmoittaudu mukaan, jos olet biisinkirjoittaja tai säveltäjä ja olet ottamassa kansainvälistymisen ensiaskeleita – tai vasta suunnittelet niitä!

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet on suunnattu toimijoille, jotka ovat kansainvälisen uransa alkuvaiheessa tai suunnittelevat kansainvälistä uraa. Tilaisuuksissa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista.

Syksyn 2024 Kansainvälistymisen ABC järjestetään maanantaina 3.9. klo 15–17 Music Finlandin toimitiloissa Espoossa (osoite: Musiikin satama, Keilasatama 2 A, katso saapumisohjeet). Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikkien musiikkigenrejen edustajat. Ennen osallistumista on hyvä tutustua Music Finlandin kansainvälistymisen oppaaseen.

Syksyn ensimmäisessä ABC-tilaisuudessa keskitytään biisinkirjoittajien ja säveltäjien kansainvälistymiseen. Artistivientiin keskittyvä ABC-tilaisuus järjestetään 23.10.

Ilmoittautuminen auki täällä.