​WOMEX World Music Expo 2020

WOMEX on maailmanmusiikin ammattilaisten tärkein kansainvälinen messutapahtuma ja showcase, joka järjestetään Budapestissa, Unkarissa 21.-25. lokakuuta 2020.

Pohjoismaat yhteiselle messuosastolle – ilmoittaudu mukaan 28.8. mennessä

Mikäli tapahtumaa ei peruta ja osallistuminen on koronavirustilanteen kannalta turvallista ja mahdollista, Music Finland tuottaa WOMEX-messuille yhdessä Ruotsin, Tanskan ja Norjan vientitoimistojen kanssa tavallista pienemmän messuosaston. Arviomme mukaan lähtijöitä on normaalivuoteen verrattuna murto-osa, mistä syystä edellisvuosien kaltaisen laajan messuosastoalueen varaaminen ei ole tarkoituksenmukaista.

Ilmoittaudu mukaan yhteiselle osastolle täyttämällä tämä lomake 28. elokuuta mennessä. 

Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen järjestelmä pyytää sähköpostiosoitettasi, johon lähetetään alennuskoodi ja tarvittavat ohjeet. Musiikkialalla vallitsevista olosuhteista johtuen osallistuminen messuosastolle on tänä vuonna maksutonta, eli voit tulla mukaan WOMEX-rekisteröintimaksun hinnalla.

Messuosasto toteutetaan yhdessä naapurimaiden kanssa, ja tavoitteena on tarjota pohjoismaisille toimijoille yhteinen kotikenttä osaston peruspalveluin. Huomioithan kuitenkin, että neuvottelupöytiä ei näillä näkymin pystytä järjestämään, ja osastolle tulee tavallista rajallisempi tila delegaattien omille materiaaleille. Jos siis haluat tuotteillesi ja artisteillesi runsaasti tilaa ja näkyvyyttä, voit harkita oman messuosaston vuokraamista. Hinnat ja ehdot löytyvät täältä.

Koodilla alennusta rekisteröitymishinnasta

Kukin WOMEX-osallistuja hoitaa rekisteröitymisensä itse tapahtuman nettisivuilla. Music Finland on jälleen tänä vuonna sopinut Piranha WOMEXin kanssa, että suomalaisdelegaatit saavat rekisteröitymisensä edullisempaan hintaan käyttämällä meitä varten räätälöityä rekisteröitymiskoodia. Huomioithan, että alennusta ei voi saada jälkikäteen, joten ennen kuin rekisteröidyt, täytä yllä oleva messuosaston ilmoittautumislomake, jolloin saat alennuskoodin ja tarvittavat ohjeet sähköpostiisi.  

WOMEX-rekisteröitymishinnat ja eräpäivät ovat tänä vuonna seuraavat:

  • Summer Rate umpeutuu 28.8., hinta 285€ (ilman koodia 345€)
  • Late Rate umpeutuu 25.9., hinta 310€ (ilman koodia 375€)
  • Sprint Rare umpeutuu 16.10., hinta 325€ (395€)

Lisätiedot ja pandemiasta johtuvat erityisjärjestelyt

Tällä hetkellä WOMEX tiedottaa, että tapahtuma järjestetään suunnitellusti. Seuraa https://www.womex.com/faq

Call for Proposals umpeutui 13.3.

WOMEX-tapahtuma valitsee showcase-konserttisarjan esiintyjät, elokuvat, konferenssiteemat sekä DJ Summit -esiintyjät vuosittain avoimen haun kautta. Valinnat tekee hakemusten pohjalta vuosittain vaihtuva, kansainvälisistä huippuammattilaisista koostuva raati.

Haku on umpeutunut tältä vuodelta.