WOMEX World Music Expo 2017

Kansanmusiikin ja maailmanmusiikin avainhenkilöt ympäri maailman kokoontuvat tänä vuonna WOMEX World Music Expo -tapahtumaan Puolan Katowiceen 25.–29. lokakuuta.

Messutapahtumassa kohtaavat alan kaikki olennaiset ostajat ja myyjät. Kilpailtu showcase-konserttisarja esittelee ajankohtaisia huippuartisteja kaikkialta maailmasta. 

Maija Kauhanen valittu showcaseen

WOMEXin showcase-hakuaika umpeutui maaliskuussa 2017. Erittäin kilpailtuun viralliseen showcase-ohjelmaan on tänä vuonna valittu Suomesta Maija Kauhanen

Ohjelmiston artistivalinnat tekee hakemusten pohjalta vuosittain vaihtuva, alan huippuammattilaisista koostuva raati, niin kutsutut ”Seitsemän Samuraita”. Näytöskeikkojen aikataulut julkistetaan myöhemmin.

Yhteisvientihanke

Music Finland koordinoi Womex-tapahtumaan jälleen suomalaisdelegaattien yhteisvientihankkeen. Osallistumishinnat henkilöä kohden ovat seuraavat:

  • 23.6. asti Smart Rate: 275 € + alv 24 %
  • 25.8. asti Guide Rate: 325 € + alv 24 %

Tänä vuonna osallistumishinta sisältää seuraavat palvelut:

  • Rekisteröityminen Womexiin
  • Yhteinen messuosasto ja sen palvelut
  • Verkostoitumistapahtumat

Aiempien vuosien tapaan Music Finland tuottaa suomalaisyritysten tukikohtana toimivan messuosaston. Tänä vuonna Suomen messuosaston numerot ovat 226–227 ja 234–236. Osastolla käytössä ovat seuraavat palvelut:

  • Suomen osasto tapaamispaikkana ja neuvottelutilana
  • Music Finlandin henkilökunnan palvelut osastolla (tiedonjako ja omien materiaaliesi jakaminen, viestien ja tapaamispyyntöjen välitys poissaollessasi)
  • Music Finlandin järjestämät oheistapahtumat, mm. verkostoitumistilaisuudet ja mentorointi
  • Yhteinen WOMEX-tiedotus ja markkinointimateriaalit

Lisäksi Music Finland tarjoaa Suomen osastolle osallistuville mentoroinnin, joka järjestetään Helsingissä maanantaina 4.9.2017.

Mentorointitilaisuus

Music Finland järjestää valmennus- ja mentorointi-iltapäivän Suomen messuosastolle ja Music Finlandin yhteismarkkinointihankkeeseen osallistuville Womex-delegaateille.

Mentoroinnin puhujaksi on vahvistunut Martyna Markowska Katowicesta, Puolasta. Martyna valittiin tämän vuoden Womexin artistivalinnat tehneeseen huippuammattilaisista koostuvaan raatiin, ”Seitsemään Samuraihin”. Hän on myös Katowice City of Gardens -festivaalin ohjelmapäällikkö ja vastuussa Katowice JazzArt -, Gardens of Sounds - ja Crossroads-festivaalien (Ostrava) ohjelmistoista (pääpaino jazz- ja maailmanmusiikissa).

Aika: maanantaina 4. syyskuuta klo 13–16

Paikka: Music Finlandin toimisto (Urho Kekkosen katu 2 C, 6.krs)

Pääsy mentorointiin on vapaa Suomen messuosastolle ja Music Finlandin yhteismarkkinointihankkeeseen osallistuville Womex-delegaateille. Lisätietoa lähetetään sähköpostitse suoraan ilmoittautuneille. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Suomen messuosastolle Guide Rate -hinnalla on päättynyt 25.8. Jos harkitset lähtöä tapahtumaan, ota yhteyttä vientipäällikkö Semira Ketroussiin.