WOMEX 2023

Kansan- ja maailmanmusiikin merkittävin kansainvälinen ammattilaistapahtuma ja showcase-festivaali WOMEX Worldwide Music Expo pidetään tänä vuonna Espanjan A Coruñassa 25.–29.10.

WOMEX on yksi tärkeimmistä kansainvälisistä musiikkialan konferensseista, johon saapuu vuosittain lähes 3000 ammattilaista noin 90:stä maasta. Tapahtuman keskiössä on showcase-festivaali ja messut, joilla kohtaavat maailmanmusiikin myyjät ja ostajat. Näiden lisäksi WOMEX tarjoaa konferenssiohjelmaa, dj-iltoja sekä musiikkielokuvia.

Tänä vuonna Womexin virallisessa showcase-ohjelmassa on mukana yksi suomalaisesiintyjä, Ánnámáret.

Lue lisää tapahtuman sivuilta!

Suomen messuosasto

Music Finland koordinoi WOMEX-tapahtumaan suomalaisten osallistujien yhteisen messuosaston, joka on osa suurempaa pohjoismaisten toimijoiden osastokokonaisuutta. Messuosaston osallistumismaksu on 100 euroa + alv. yritystä tai organisaatiota kohden. Tämän lisäksi osallistujat rekisteröityvät itse WOMEXiin maksamalla rekisteröitymismaksun ja käyttämällä siihen alennuskoodia.

1. Ilmoittaudu mukaan Music Finlandin messuosastolle tämän linkin kautta 20.9.2023 mennessä.

Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi koodin voidaksesi rekisteröityä tapahtumaan. Saat koodin viimeistään päivää ennen kulloisenkin hinnan takarajaa (2.6., 25.8. jne.).

 2. Rekisteröidy seuraavaksi WOMEXiin tapahtuman omilla sivuilla sähköpostiviestin ohjeita seuraten. Kun käytät Music Finlandista saamaasi rekisteröitymiskoodia, pääset rekisteröitymään kulloinkin voimassa olevalla alennushinnalla. Huomioithan eri hintojen voimassaoloajat.

Womex-rekisteröitymisen alennushinnat delegaateille:

  • Late Rate -hinta, rekisteröidy viimeistään 22.9.2023: 350€ (norm. 390€)
  • Sprint Rate -hinta, rekisteröidy viimeistään 20.10.2023: 370€ (norm. 410€)

Messuosaston osallistumismaksun (100€ + alv.) laskutamme noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Osallistujat huolehtivat ja vastaavat omista matkajärjestelyistään ja matkakustannuksistaan itse.

Ilmoittautumalla messuosastolle saat alennushinnan lisäksi Music Finlandin kattavat ja asiantuntevat palvelut tapahtuman aikana. Käytössäsi ovat myös pohjoismaisen messualueen yhteiset neuvottelutilat sekä pääsy mahdollisiin oheistapahtumiin. Autamme showcase-kokonaisuuteen mahdollisesti mukaan valittuja artisteja näkyvyyden kasvattamisessa ja markkinoinnissa.