WOMEX 2021

Kansan- ja maailmanmusiikin merkittävin kansainvälinen ammattilaistapahtuma ja showcase-festivaali WOMEX World Music Expo pidetään tänä vuonna Portugalin Portossa 27.–31.10., mikäli koronapandemiatilanne sen sallii.

WOMEX on yksi tärkeimmistä kansainvälisistä musiikkialan konferensseista, johon saapuu vuosittain lähes 3000 ammattilaista noin 90:stä maasta. Yhden välivuoden jälkeen WOMEX järjestetään jälleen fyysisenä tapahtumana, mikäli pandemiatilanne tämän mahdollistaa. Tapahtuman keskiössä on showcase-festivaali ja messut, joilla kohtaavat maailmanmusiikin myyjät ja ostajat. Näiden lisäksi WOMEX tarjoaa konferenssiohjelmaa, dj-iltoja sekä musiikkielokuvia.

Tervetuloa mukaan yhteismarkkinointiin ja messuosastolle!

Ilmoittautuminen Music Finlandin koordinoimaan yhteismarkkinointiin sekä WOMEXin oma rekisteröityminen ovat nyt avoinna.

Tärkeää: käy ensin ilmoittautumassa mukaan yhteismarkkinointiin ja rekisteröidy sen jälkeen WOMEXiin käyttäen sähköpostilla saamaasi alennuskoodia. Näin saat käyttöösi edullisemman Network Rate -hinnan. Ilmoittaudu yhteismarkkinointiin tästä linkistä.

HUOM! Music Finlandin messupalvelut ovat tänä vuonna poikkeuksellisesti ilmaisia kaikille Suomesta osallistuville delegaateille.

Osallistumalla yhteismarkkinointiin saat alennushinnan lisäksi Music Finlandin kattavat, asiantuntevat ja nyt lisäksi maksuttomat palvelut yhteisellä messuosastolla. Käytössäsi ovat pohjoismaisen messualueen yhteiset neuvottelu- ja säilytystilat. Autamme showcase-kokonaisuuteen mahdollisesti mukaan valittuja artisteja näkyvyyden kasvattamisessa ja markkinoinnissa.

Yhteismarkkinointiin ilmoittautuminen viimeistään 27.8.2021, jotta osaamme varautua tarpeellisella määrällä resursseja.

Network Rate eli WOMEX-rekisteröitymisen alennushinnat delegaateille, jotka käyttävät alennuskoodia rekisteröityessään:

  • Smart Rate -hinta, rekisteröidy viimeistään 18.6.2021: 245€ (norm. 295€)
  • Summer Rate -hinta, rekisteröidy viimeistään 27.8.2021: 285€ (norm. 345€)

Lue lisää: https://www.womex.com