WOMEX 2013 -aamukahvit

Tänä vuonna WOMEX World Music Expoa isännöi Cardiffin kaupunki Walesissa, Isossa-Britanniassa 23.-27.10.2013. Music Finlandin Ison-Britannian kärkihanke mahdollistaa aiempaa suuremman panoksen WOMEX-järjestelyihin. Järjestämme infotilaisuuden WOMEX-hankekokonaisuudesta tiistaina 21. toukokuuta ravintola Adamsissa Helsingissä kello 9.30-11.00. 

Tavoitteenamme on, että WOMEXiin lähtee mukaan laaja ja edustava joukko suomalaisia kansanmusiikin, maailmanmusiikin ja jazzin ammattilaisia. Siksi haluammekin kutsua kaikki WOMEXiin osallistumista harkitsevat tai muutoin tapahtumasta kiinnostuneet kuulemaan suunnitelmistamme. Kerromme tilaisuudessa myös yleisesti Music Finlandin palveluista, joten mukaan ovat lämpimästi tervetulleita myös uudet toimijat, jotka eivät aiemmin ole käyttäneet palveluitamme tai osallistuneet hankkeisiimme. 

Kerromme mm. seuraavista aiheista:

•   WOMEX 2013: Music Finlandin koordinoima Suomen messuosasto, käytännön asiat, rekisteröityminen, palvelut
•   Songlines-mediayhteistyö – Suomi-kokoelmalevy tulossa
•   Suomalaisen folk/world-kentän muu näkyvyys Isossa-Britanniassa syksyllä 2013

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä meiltä WOMEXista, vaihtaa kokemuksia aiemmilta vuosilta sekä rakentaa verkostoja myös muiden potentiaalisten WOMEX-osallistujien suuntaan. Music Finlandista paikalla ovat hankkeen projektipäälliköt Henna Salo ja Riitta Huttunen sekä UK-kärkihankkeen projektipäällikkö Riku Salomaa.

Aika ja paikka

21.5.2013 klo 9.30-11.00, Adams, Erottajankatu 15-17, Helsinki. Ovet avautuvat kello 9.00.

Hinta

Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvi- ja voileipätarjoilun.

Ilmoittautuminen

16.5.2013 mennessä osoitteeseen riitta.huttunen@musicfinland.fi