Webinaari: Tiekartat maailmalle – Japani

Information in English


Miten Japanin musiikkimarkkinat toimivat vuonna 2020? Mitä asioita pitää huomioida, kun kohdistaa vientitoimintaa markkina-alueelle?

Tervetuloa kuulemaan Japanin musiikkimarkkinasta maanantaina 30.11. klo 12 webinaariin, jossa Music Finlandille Japani-tiekartan tuottanut Haji Taniguchi avaa Japanin musiikkimarkkinan ominaisuuksia ja erityispiirteitä.

Hajilla on takanaan pitkä ura Japanin musiikkimarkkinoilla. Hän aloitti uransa CBS/Sony Songsin palveluksessa vuonna 1986 ja siirtyi Avexin palvelukseen vuonna 1994, jossa hän toimi johtotehtävissä aina vuoteen 2014 asti. Haji on istunut monien eri alan järjestöjen ja yhdistysten hallituksissa ja hänellä on kokemusta monista alan eri aspekteista. Nykyään Haji opettaa Sannon yliopistossa Tokiossa ja toimii T.G.I. Tokion johtajana.

Webinaari järjestetään yhteistyössä pohjoismaisten vientitoimistojen kanssa ja se nivoutuu Hokuo Music Fest -tapahtumaan. Webinaari tarjoaa eniten käytännön tietoa populaarimusiikin toimijoille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan! Tapahtuman kieli on englanti.

Hokuo-vientimatka tullaan järjestämään verkkototeutuksena helmikuussa 2021 ja haku siihen avataan vuoden vaihteessa. Lisätietoja päivitetään sivuillemme.

Ilmoittaudu webinaariin täältä marraskuun 20. päivään mennessä!

Tutustu Japanin tiekarttaan täällä.