Webinaari: Täältä tullaan Venäjä vol. 2

Perehdymme Venäjän musiikkimarkkinoihin webinaarissa, joka jatkaa 2019 joulukuussa aloitettua Venäjä-sarjaamme. Mitä 250 miljoonan asukkaan naapurimaamme Venäjän musiikkimarkkinoista tulee tietää tällä hetkellä? Millaisen toimintaympäristön Venäjälle vientiä suunnitteleva suomalainen ammattilainen kohtaa?

Järjestämme digitaalisen seminaarin ja työpajan Venäjän musiikkimarkkinoista tiistaina 12.5.2020 klo 14:00-16:00.

Webinaarin asiantuntijapuhujiksi ovat lupautuneet toimittaja ja tietokirjailija Salla Nazarenko sekä artistimanageri, kustantaja ja konsultti Ekaterina Bazhanova. Muusikkovieraina Venäjä-kokemuksistaan kertovat Anne-Mari Kivimäki (mm. Suistamon Sähkö, Anne-Mari Kivimäki & Palomylly) sekä Olli Tukiainen (Poets of the Fall).

Salla Nazarenko taustoittaa Venäjän kulttuurista ja taloudellista toimintaympäristöä suomalaisesta näkökulmasta. Ekaterina Bazhanova esittelee Venäjän musiikkimarkkinoiden tiekartta -projektia, jossa hän on mukana yhtenä asiantuntijana ja tiekartan laatijana. Paljon Venäjällä kiertäneet muusikot Anne-Mari Kivimäki ja Olli Tukiainen kertovat omiin kokemuksiinsa pohjautuen, millaisia käytännön asioita Venäjän-keikkoja suunnittelevien tulee ottaa huomioon.

Webinaarin kielet ovat suomi ja englanti. Vierailevien puhujien erikoisaloista johtuen webinaari tarjoaa eniten käytännön tietoa pop/rock- sekä maailmanmusiikin toimijoille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan.

Ilmoittaudu työpajaan täällä 10.5. mennessä!