Vientivalmennus elokuva- ja mediasäveltäjille

Music Finland aloittaa elokuva- ja mediasäveltäjien kansainvälistymispalvelut lokakuussa, jolloin ohjelmassa on valmennusta, kahdenkeskistä mentorointia sekä mahdollisuus tavata kansainvälisiä musiikkipäälliköitä.

Vientivalmennus, ti 3.10. klo 15.00–17.30 (Music Finlandin toimisto)

Kaikille avoimen valmennustilaisuuden aiheita ovat mm. säveltäjän urapolku, vientivalmius ja viennin edellytykset, säveltäjän yhteistyökumppanit sekä vinkit kansainvälisen säveltäjäuran rakentamiseen.

Vientivalmennuksen vetää säveltäjämanageri Ruby Wasmuth arvostetusta Manners McDade Management & Agencystä, Isosta-Britanniasta. Wasmouth on työskennellyt lukuisten menestyneiden säveltäjien kanssa ja neuvotellut heille merkittäviä työtilauksia. Lue lisää Manners McDade -yhtiöstä täältä.

Ilmoittaudu valmennukseen tästä. Hakuaika sulkeutuu 2.10.

Mentorointitapaamiset, ke 4.10. klo 9.00–17.00 (Music Finlandin toimisto)

Ruby Wasmuthin kahdenkeskisissä mentorointitapaamisissa käydään läpi kunkin säveltäjän kansainvälisen uran tilannetta ja suunnitellaan seuraavia askelia.

Mentorointitapaamisiin valitaan 5–7 säveltäjää hakemusten perusteella. Valintakriteereinä ovat säveltäjän kokemus, menestys Suomessa ja ulkomailla sekä kansainvälinen potentiaali. Kahdenkeskisissä mentoroinneissa etusijalla ovat ne säveltäjät, jotka osallistuvat myös Musiikki & Median Score! Workshopiin.

Hae kahdenkeskiseen mentorointitapaamiseen tästä. Hakuaika sulkeutuu 11.9.

Score! Workshop, Musiikki & Media, Tampere, 5.-7.10.

Musiikki & Mediassa järjestettävä työpaja on ensimmäinen tilaisuus hyödyntää valmennuksesta saatuja oppeja. Tapahtumaan saapuu noin kymmenen kansainvälistä musiikkipäällikköä (music supervisor), jotka hakevat projekteihinsa (mm. peli- ja mainosalalle) lisensoitavaa musiikkia. Useimmat heistä käyttävät töissään laajasti myös tilaussävellyksiä. Musiikki & Median ensimmäisessä Score! Workshopissa säveltäjät pääsevät esittelemään itsensä ja työnsä näille potentiaalisille asiakkaille.

Ilmoittaudu mukaan Musiikki & Median Score! Workshopiin täällä. Hakuaika sulkeutuu 22.9.

Huomioithan, että Score! Workshopiin pääsy edellyttää Musiikki & Median osallistujapassin hankkimista. Musiikki & Media tarjoaa elokuvasäveltäjille rekisteröitymisen erikoishinnalla ensimmäisen Score! Workshopin kunniaksi. Passin hinta elokuvasäveltäjille on 210€ (alv 0%) ilman Industry Awards -gaalaa tai 330€ (alv 0%) sisältäen gaalan. Ota yhteyttä Katariina Sorsaan hyödyntääksesi alennuksen Musiikki & Mediaan rekisteröityessä.