Vientivalmennus: Pitch Your Art

Millainen on vakuuttava luovien alojen pitch-puhe? Miten sanoittaa omaa luovaa potentiaaliaan ja arvoaan? Pitch your art -valmennus on valmennus muusikoille, säveltäjille ja musiikintekijöille, jotka haluavat kiteyttää ja sanoittaa omaa osaamistaan luovasti ja innostavasti. Tule mukaan kuulemaan parhaat vinkit ja kirjoittamaan oma pitch!

Järjestämme tiistaina 16.3. klo 9.00–11.30 Zoomissa virtuaalisen valmennuksen, jossa käydään läpi pitchin tarkempi sisältö ja rakenne sekä esiintymis- ja tarinankerrontataitoja. Erilaisia pitchaustilanteita käydään läpi keskustellen kollegojen kanssa. Halukkaat pääsevät esittämään myös omat pitchinsä muille osallistujille.

Hae mukaan valmennukseen 9.3. mennessä tämän linkin kautta. Valmennus on osallistujille ilmainen, ja mukaan mahtuu max. 14 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova, joten mikäli et painavasta syystä johtuen pääsekään paikalle, pyydämme ilmoittamaan siitä meille mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen.

Valmentaja Elsa Ervasti

Elsa Ervasti on filosofian ja taiteen maisteri sekä teatteripedagogi, joka on valmentanut satoja start-upeja ja luovan alan yrittäjiä sekä freelancereita pitchaustapahtumiin. Syksyllä 2020 ilmestyi Elsan esikoistietokirja ”Pitch!-innostavan tiivistämisen taito” (Kustantamo S&S). Elsa kannustaa valmennettaviaan persoonalliseen ja rentoon esiintymiseen.