Verkostoitumismatka taidemusiikin ammattilaisille Hollantiin

Nykymusiikin festivaali November Music järjestetään 5.–14.11. s’Hertogenboschissa Hollannissa. Music Finland on tänä vuonna tapahtuman yhteistyökumppani.

November Music on yksi tärkeimmistä nykymusiikkifestivaaleista Euroopassa ja järjestetään s’Hertogenboschissa, Hollannissa 5.–14.11. Music Finland on tämän vuotisen November Musicin yhteistyökumppani. Suomalaiset säveltäjät ja esiintyjät ovat vahvasti esillä festivaalin ohjelmassa molempina viikonloppuina, jolloin paikalla on myös Music Finlandin edustusta. Järjestämme lauantaina 13.11. vastaanoton, jossa on tilaisuus tavata alan paikallisia ammattilaisia sekä kansainvälisiä vieraita.

Järjestämme taidemusiikin ammattilaisille tilaisuuden lähteä verkostoitumaan tapahtumaan. Music Finland tarjoaa lähtijöille matkakulukorvauksen, joka kattaa 50 prosenttia hyväksyttävistä kuluista, joita ovat peruutusehdot sisältävät lennot ja majoitus enimmillään kolmeksi yöksi sekä kuljetukset kohteessa, esimerkiksi lentokentälle ja tapahtumaan. Tuki maksetaan jälkikäteen kuitteja vastaan. Matkalle lähtijät huolehtivat itse matkajärjestelyistään. Mikäli haluat matkalle, ilmoittaudu suoraan Music Finlandille tämän linkin kautta viimeistään 16.10.

Huom! Jos päätät lähteä mukaan matkalle, varaathan itse konserttilippuja ajoissa festivaalin sivuston kautta.