Verkostoitumismatka nykymusiikin ammattilaisille Huddersfieldiin

Music Finland järjestää suomalaisille nykymusiikin ammattilaisille suunnatun verkostoitumismatkan Huddersfield Contemporary Music Festivalille Britanniaan 15.–18.11.2019 välisenä aikana. Tarkat matkustusaikataulut sekä matka- ja festivaaliohjelma tiedotetaan myöhemmin. 

Matkan aikana vieraillaan festivaalilla ja verkostoidutaan kansainvälisten nykymusiikkitoimijoiden kanssa. Vientimatkan ohjelma räätälöidään yhdessä Huddersfield Contemporary Music Festivalin kanssa, sisältäen konsertti- ja festivaaliosuuden lisäksi verkostoitumistilaisuuksia.

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu nykymusiikkikentällä toimiville kansainvälistymishaluisille ammattilaisille (säveltäjät, muusikot, ohjelmatoimistot, managerit, tuottajat, festivaalit). Verkostoitumismatkalle voivat osallistua yksityishenkilöt ja yritykset. 

Hakeminen

Ammattilaisia valitaan mukaan enintään kahdeksan ja valinnoista vastaa Music Finlandin nimittämä työryhmä. Valinnoissa painotetaan hakijoiden toiminnan ammattimaisuutta ja kansainvälisen toiminnan suunnitelmallisuutta.

Haku verkostoitumismatkalle on päättynyt.

Osallistumishinta

Osallistumishinta on 395 euroa (sis. alv 24 %) osallistujaa kohden. Hinta sisältää lennot, paikalliskuljetukset, hotellimajoituksen, konserttiliput ja järjestetyn ohjelman. Ruokailut ovat matkalla omakustanteisia. Matka laskutetaan ennen lähtöä.