Verkostoitumismatka nykymusiikin ammattilaisille

Music Finland järjestää suomalaisille nykymusiikin ammattilaisille suunnatun verkostoitumismatkan Osloon 13.–15.9.2018. 

Matkan aikana vieraillaan Ultima Oslo Contemporary Music -festivaalilla ja verkostoidutaan pohjoismaisten ja eurooppalaisten nykymusiikkitoimijoiden kanssa. Ultima on Pohjoismaiden suurimpia nykymusiikkifestivaaleja. Vientimatkan ohjelma räätälöidään yhdessä norjalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, sisältäen konsertti- ja festivaaliosuuden lisäksi verkostoitumistilaisuuksia.

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu nykymusiikkikentällä toimiville kansainvälistymishaluisille ammattilaisille (säveltäjät, muusikot, ohjelmatoimistot, managerit, tuottajat, festivaalit). Verkostoitumismatkalle voivat osallistua yksityishenkilöt ja yritykset.

Hakeminen

Ammattilaisia valitaan mukaan enintään kahdeksan ja valinnoista vastaa Music Finlandin nimittämä työryhmä. Valinnoissa painotetaan hakijoiden toiminnan ammattimaisuutta ja kansainvälisen toiminnan suunnitelmallisuutta.

Haku ohjelmaan päättyy 13.6.2018. Valinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 24.

Osallistumishinta

Osallistumishinta on 375 euroa (sis. alv 24 %) osallistujaa kohden. Hinta sisältää lennot, paikalliskuljetukset, hotellimajoituksen sekä järjestetyn ohjelman. Konserttilipuista tiedotetaan matkalle valituille. Ruokailut ovat matkalla omakustanteisia. Matka laskutetaan ennen lähtöä.

Täytä hakulomake täällä 13.6.2018 mennessä. 

Huomioithan, että tullessasi valituksi sitoudut lähtemään matkalle.