Valmennus: ”Kuinka esittelen työtäni ja osaamistani kansainvälisesti”

Music Finland järjestää yhteistyössä Suomen Säveltäjät ry:n kanssa taidemusiikin säveltäjille ja muusikoille suunnatun koulutuksen teemasta ”Kuinka esittelen omaa työtäni ja osaamistani kansainvälisesti”.

Kouluttajana toimii kokenut nykymusiikin asiantuntija, musiikkitoimittaja ja valmentaja Margarete Zander Berliinistä. Hän on toiminut toimittajana NDR Kulturissa ja Kulturradiossa (RBB), vuosina 2006-2013 taiteellisena johtajana Ultraschall-festivaalilla sekä PR-managerina Warner/Teldec Classics Internationalissa.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 3.12.2018 Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C). Ilmoittaudu mukaan valmennukseen 15.10. mennessä täällä.

Tilaisuuden aikataulu rakentuu seuraavasti: 

  • 10:00-11:30   Margarete Zanderin luento ja käytännön harjoituksia
  • 11:30-12:00   Keskustelua, verkostoitumista ja kahvit

Aamupäivän aikana keskustellaan tavoista, joilla voi esitellä omaa osaamistaan kansainvälisen uran rakentamisessa ja käydään läpi aihetta käytännön esimerkein ja harjoituksin. Valmennus on englanninkielinen.

Aamupäivän valmennukseen mahtuu 10 ilmoittautunutta, etusijalla ovat taidemusiikin säveltäjät. Valitut saavat vahvistuksen osallistumisesta viikolla 42. Ilmoittautuminen on sitova. 

For information in English concerning the event, please contact Heidi Kuusava.