Työpaja: Täältä tullaan Venäjä!

Mitä 250 miljoonan ihmisen asuttaman Venäjän musiikkimarkkinoilla tapahtuu tällä hetkellä? Mitä tulee tietää, jos haluaa järjestää suomalaisartistille kiertueen Venäjälle? Mitä musiikkikustantaminen ja -julkaiseminen Venäjällä tänä päivänä tarkoittaa? Entä miten sosiaalinen media maassa toimii?

Muun muassa näihin kysymyksiin paneudutaan tiistaina 10.12. työpajassamme johon saapuu kaksi Venäjän musiikkialan monipuolista asiantuntijaa. Vierailevien puhujien erikoisaloista johtuen työpaja on ensisijaisesti suunnattu kevyen musiikin kentän toimijoille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tilaisuuden puhe- ja työpajaosuudet toteutetaan kello 14:00-16:00, jonka jälkeen osallistujilla on klo 17:00 asti mahdollisuus keskusteluun puhujavieraiden kanssa sekä vapaamuotoiseen verkostoitumiseen.

Greg Goldenzwaig on Tukholmassa asuva live-alan asiantuntija, tutkija, luennoitsija, konsultti ja erittäin kokenut Venäjän sekä pohjoismaiden musiikkimarkkinoiden asiantuntija. Hän on vuosia toiminut yhteyshenkilönä Suomen ja Venäjän musiikkialojen välillä, järjestänyt vientimatkoja Venäjälle ja valmentanut Venäjällä toimivia suomalaisia ja ruotsalaisia ammattilaisia. Hän toimii myös konserttipromoottorina ja opettaa musiikkibisnestä useissa venäläisissä yliopistoissa. 

Ekaterina Bazhanova on Venäjällä toimiva artistimanageri. Hänen yrityksensä Music Development Russia on 360 asteen mallilla toimiva musiikkiyhtiö, joka manageroinnin lisäksi tekee artistikehitystyötä, musiikin kustannusta, tapahtumajärjestämistä ja konsultointia. Bazhanovalla on tohtorintutkinto taloustieteistä, ja hän on toiminut musiikkialalla pitkään.

Ilmoittaudu työpajaan täällä 3.12. mennessä!