Työpaja ja keskustelutilaisuus nykymusiikin ammattilaisille 2019

Information in English
Huom! Muutoksia aikataulussa: Keskustelutilaisuus järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti pe 29.11. G Livelabissa klo 14, mutta kello kahdentoista työpaja on siirretty lauantaille 30.11. klo 12 Music Finlandin toimistolle. Tervetuloa!

Perjantaina ohjelma alkaa Helsingin G Livelabissa klo 14–15.30 kaikille avoimella paneelikeskustelulla ”Contemporary music for everyone? Who is the audience?” jossa pohditaan taiteilijan, erityisesti muusikon, roolia ja vastuita nyky-yhteiskunnassa. Keskusteluun osallistuvat säveltäjä ja sävellyksen opettaja Riikka Talvitie ja taiteilija Heta Kuchka. Keskustelun moderaattorina toimii musiikintutkija Anne Teikari

Force majeure -syistä Matthew Whitesiden vetämä työpaja on siirretty perjantailta lauantaille 30.11. klo 12. Lauantaille siirtyneessä taidemusiikin säveltäjille ja nykymusiikkikonserttien järjestäjille tarkoitetussa työpajassa ”Composer and curator: How to promote yourself and others” keskustellaan näkyvyyteen, oman musiikin esille tuomiseen ja uusien yleisöjen tavoittamiseen liittyvistä aiheista. Keskustelua johtaa skotlantilainen säveltäjä ja äänisuunnittelija Matthew Whiteside. Myös John Harris skotlantilaisesta Red Note ensemblestä on lauantaina paikalla ja tavattavissa. Sekä konserttiesityksiin että elokuviin ja installaatioihin nykymusiikkia säveltänyt Whiteside on verkostoitunut kotimaassaan laajasti, ja on Glasgow’ssa ja Edinburghissa toimivan The Night With… -nykymusiikkikonserttisarjan perustaja ja taiteellinen johtaja. 

Lauantain työpaja järjestetään Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C, 6. krs). Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen Tuuli Elolle tuuli.elo@musicfinland.fi. 

Aikataulu

Pe 29.11. klo 14
Paneelikeskustelu
G Livelabissa (Yrjönkatu 3, Helsinki)

La 30.11. klo 12
Matthew Whitesiden vetämä työpaja
Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C, 6 krs.)

Työpaja ja keskustelutilaisuus muodostavat kokonaisuuden, jossa pohditaan taiteilijan ja yleisön välistä suhdetta, vastuita ja näkyvyyttä. Kokonaisuus toteutetaan yhteistyössä 10-vuotisjuhlavuottaan viettävän defunensemblen kanssa

Ilmoittaudu mukaan täällä