Trade Mission New York 2019

Trade Mission New York -vientimatka järjestetään New Yorkissa joulukuussa 2019. Jos teet tai suunnittelet tekeväsi Yhdysvaltain-vientiä, hae mukaan matkalle 9.8. mennessä!

Music Finland järjestää vientimatkan New Yorkiin 2.–5.12.2019. Kolmipäiväisen matkan ohjelma on suunnattu suomalaisyrityksille, jotka tekevät tai suunnittelevat vientiä Yhdysvaltojen musiikkimarkkinoilla. Ohjelma koostuu pääasiassa pyöreän pöydän keskusteluista, verkostoitumistilaisuudesta ja yritysvierailuista.

Music Finland vastaa vientimatkan käytännön järjestelyistä ja yritysvierailuista yhdessä paikallisen koordinaattorin kanssa. Paikallisena yhteistyökumppanina ja matkan tuottajana toimii musiikkialan viestintätoimisto Marauder Group, joka organisoi yritysvierailut ja muun sisällön New Yorkissa. Lisäksi paikallinen koordinaattori auttaa kaikkia osallistujayrityksiä kehittämään vientisuunnitelmiaan Yhdysvaltoihin.

Matkalle valitaan enimmillään kahdeksan suomalaisyritystä, joista kustakin pääsee mukaan yksi edustaja. Osallistumismaksu on 200 euroa, ja se laskutetaan mukaan valituilta yrityksiltä. Music Finland tukee 50 prosenttia matka- ja majoituskuluista, kuitenkin korkeintaan 900 euroa osallistuvaa yritystä kohden. 

Hae mukaan vientimatkalle täyttämällä tämä kaavake 16.8.2019 mennessä.