Trade Mission New York

Trade Mission New York –vientimatka järjestetään New Yorkissa lokakuussa 2018. Jos teet tai suunnittelet tekeväsi Yhdysvaltain-vientiä, hae mukaan matkalle 7.5. mennessä!

Music Finland järjestää vientimatkan New Yorkiin 17.–19.10.2018. Kolmipäiväisen matkan ohjelma on suunnattu suomalaisyrityksille, jotka joko suunnittelevat tai tekevät jo vientiä Yhdysvaltojen musiikkimarkkinoilla.

Ohjelma koostuu yritysvierailuista, verkostoitumistilaisuuksista ja matkan osallistujien toiveiden mukaan räätälöidyistä tapaamisista.

Music Finland vastaa vientimatkan käytännön järjestelyistä ja yritysvierailuista yhdessä paikallisen koordinaattorin kanssa. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii musiikkialan viestintätoimisto Marauder Group, joka organisoi yritysvierailut ja muun sisällön New Yorkissa. Matkalle valitut yritykset saavat myös itse vaikuttaa ohjelman sisältöön. Lisäksi paikallinen koordinaattori auttaa kaikkia osallistujia laajentamaan heidän omia tavoitteitansa ja verkostojansa.

Matkalle valitaan enimmillään kahdeksan suomalaisyritystä, joista kustakin pääsee mukaan yksi edustaja. Osallistumismaksu on 200 euroa. Music Finland tukee 50 prosenttia matka- ja majoituskuluista, kuitenkin korkeintaan 900 euroa osallistuvaa yritystä kohden. 

Hae mukaan vientimatkalle täyttämällä tämä kaavake 7.5.2018 mennessä.